uutiset

yhdistä voimat! wu yannin ja xu zhuon joukkue voitti sekajuoksun mestaruuden

2024-09-23

syyskuun 22. päivän uutisten mukaan vuoden 2024 kansallisten yleisurheilun mestaruuskilpailujen aikuisten sekajuoksun finaalissa wu yanni ja xu zhuoyi muodostivat sichuan-shanghai-fujianin yhteisjoukkueen ja ylittivät ensimmäisenä rajan ja voittivat mestaruuden. ajalla 27,18 sekuntia.

kuten aiemmin ilmoitettiin, 16. syyskuuta vuoden 2024 yleisurheilun kansallisissa mestaruuskilpailuissa wu yanni ja xu zhuoyi voittivat naisten 100 metrin aitajuoksun ja miesten 110 metrin aitajuoksun mestaruuden aikaan 13,05 ja 13,31 sekuntia. pelin jälkeen wu yanni julkaisi sosiaalisessa mediassa olevansa ylpeä saavutuksestaan ​​ensimmäisen vuotuisen grand slam -turnauksensa.

myöhemmin, 20. syyskuuta, nämä kaksi yhdistyivät muodostaakseen sichuan-shanghai-fujianin yhteisjoukkueen ja osallistuivat aikuisten sekajuoksun alkukilpailuihin vuoden 2024 kansallisissa yleisurheilun mestaruuskilpailuissa ja etenivät helposti finaaliin ajalla 27,58 sekuntia. lopulta kaksikko voitti mestaruuden finaalissa.

ymmärretään, että sekajuoksu vaatii yhden mies- ja naisurheilijan jokaisesta joukkueesta. naisurheilija lähtee maaliin, suorittaa 100 metrin aidan ja palaa lähtöpisteeseen. suorittaa 110 metrin aitajuoksun ja saavuttaa maaliin. kahden urheilijan käyttämä aika lasketaan yhteen.

lähde: @cctv体育, red star news, puolueiden sosiaaliset tilit jne.