mbappe teki maalin neljässä peräkkäisessä pelissä, real madrid palasi voittamaan ja oli vain yhden pisteen päässä barcelonasta.

2024-09-23

varhain aamulla 22. syyskuuta pekingin aikaa pelattiin kauden 2024-25 la liga -kauden kuudes kierros. osasuna voitti tiukan kaksintaistelun jälkeen kotonaan las palmasin 2:1, real sociedad teki 0:0 tasapelin valladolidin kanssa kotona ja real madrid käänsi espanyolin kotonaan 4:1, kun taas girona hävisi valencialle 0:2 kotiin.

real madridilla on tällä hetkellä vahva kokoonpano, ja erityisen pelottavaa on niiden asteittainen integroituminen. tämän päivän pelissä real madrid aloitti vahvan hyökkäyksen espanyolia vastaan. pelin yhdeksännellä minuutilla garcia syötti korkean pallon rangaistusalueen edestä vasemmalla puolella mbappe vastaanotti pallon pienen rangaistusalueen edestä , mutta maalivahti garcia esti hänet. 20. minuutilla rodrigo syötti vasemman rangaistusalueen edestä keskelle mbappe sai pallon rangaistusalueen yläreunaan ja ampui oikealla jalallaan, mutta garcia pelasi hänet uudelleen. vain 8 minuuttia toisella puoliajalla espanjalainen tarttui real madridin hyökkäykseen teki virheen sukelluksessa ja teki oman maalin, jolloin espanjalainen johti 1:0-johtoon.