shao jiayin ihmeellinen suoritus valmentajana: voittamaton viidessä pelissä 44-vuotiaana virkaan astuttuaan, mikä johti hiljattain ylennetyn qingdaon länsirannikon 10 parhaan joukkoon

2024-09-23

kiinan superliigan 26. kierroksella 44-vuotiaan shao jiayin johtama qingdaon länsirannikon joukkue ohjasi hiljattain ylennetyn shenzhen xinpengcheng -joukkueen. tämä peli on erityisen silmiinpistävä, koska qingdaon länsirannikko sijoittui ennen peliä sijalle 13, kun taas shenzhen xinpengcheng oli 14. sijalla. qingdaon länsirannikko oli jo voittanut kaksi peräkkäistä peliä ennen kautta ja pysynyt lyömättömänä neljällä kierroksella, mikä tarkoittaa myös sitä, että shao jiayi on johtanut joukkuetta ilman tappiota neljässä pelissä virkaan astumisen jälkeen. shenzhen xinpengcheng on kuitenkin kärsinyt neljä peräkkäistä tappiota ja on epävarmassa tilassa. lisäksi qingdaon länsirannikko on voittanut viimeiset viisi kahden joukkueen välistä tapaamista, ja yli 60% faneista suhtautuu tähän kilpailuun optimistisesti.

seitsemännellä minuutilla pelin alkamisen jälkeen dugalic teki maalin lähilaukauksella rangaistusalueellaan ja teki shenzhen xinpeng citylle ensimmäisen maalin. vain 6 minuuttia myöhemmin andraden tarkka syöttö auttoi garciaa saamaan uuden voiton, ja shenzhen xinpeng city lisäsi johtoaan entisestään. hyvät ajat eivät kuitenkaan kestäneet kauan. vain 8 minuutin jälkeen qingdaon länsirannikon matthäus laukaisi kaukolaukauksen rangaistusalueen ulkopuolelta ja voitti joukkueelle. vain kaksi minuuttia myöhemmin nelson loi uuden mahdollisuuden, kun zhang xiuwei onnistui työntämään rangaistusalueen oikealta puolelta ja tasoitti tuloksen.

peli eteni viimeiseen vaiheeseen, ja onnettomuus tapahtui 90. minuutilla dugalic teki virheen ja teki oman maalin, ja qingdao west coast team voitti vastustajan odottamatta. lopulta qingdaon länsirannikon joukkue käänsi ja voitti 3-2, jatkaen viiden kierroksen tappioputkiaan. shao jiayin valmennussuoritus on ihmeellinen, sillä joukkue on tehnyt 11 pistettä ja on nyt 28 pisteellä. tämä voitto on ratkaiseva putoamistilanteen kannalta. onnittelut qingdao west coast teamille tämän ratkaisevan "6 pisteen taistelun putoamisen välttämiseksi" voittamisesta!