barcelona voitti 5-1 ja voitti kuusi peräkkäistä peliä! yamal tianxiu auttaa, lewandowski koukut ylösalaisin

2024-09-23

menestyessään mestarien liigaan vahvalla vauhdilla 5 peräkkäisellä voitolla, barcelona hävisi monacolle ensimmäisen kierroksen vieraspelissä ja kärsi iskun. antamatta joukkueelle paljon lepoaikaa, barcelona palasi välittömästi la ligan kuudennessa kierroksessa villarrealia vastaan ja barcelona palasi 5:1 vierasvoitolla.

keltainen sukellusvene aloitti uuden kauden hyvin, vaikka osa serlotin pääpelaajista oli myyty, he pysyivät lyömättöminä ensimmäisellä viidellä kaudella, ja molemmat joukkueet tekivät ottelussa yhteensä 15 maalia kaksi maalitaistelua faneille. monien joukkueen loukkaantumisten ja seuraavan viikon kaksoisotteluiden vuoksi flickillä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin jatkaa nuorten pelaajien ylennystä toisesta joukkueesta kokoonpanon rikastamiseksi. tässä pelissä olivat nuoret pelaajat, kuten kubasi, balde ja casado toisen joukkueen dominguez ja gerald martin aloittivat molemmat, kun taas lewandowski, rafinha, pedri, yamal, ter stegen ja muut pääpelaajat aloittivat.

ottelun alkamisen jälkeen joukkueet muodostivat vastakkainasettelun 7. minuutilla, mutta se hylättiin paitsion takia laukaus ja ter stegen torjui maalin edessä 16. minuutilla, pedri veti pallon pois ja siirtyi oikealle kaukaa kohti maalia ja osui tolppaan tuhoutui. minuuttia myöhemmin cardona antoi diagonaalisyötön vasemmalta, ja baenan laukaus pienestä kulmasta ohitti tolpan ja lähti perusviivasta. 20. minuutilla pedri järjesti hyökkäyksen etukentällä, ja hän syötti haarojen läpi.

28. minuutilla ayose perez syötti hyökkäävän ter stegenin ja osui sitten maaliin lensi yli, ja lewandowskin upea yläpotku meni verkkoon, 2:0! lewandowski teki kuusi maalia johtaen la ligan maalintekijälistaa ja lewandowski on tehnyt la ligassa 48 maalia, mikä tekee hänestä la ligassa eniten maaleja tehneen puolalaisen pelaajan.

villarreal ei romahtanut 2 maalin jälkeen. sen sijaan baena tunkeutui barcelonan puolustukseen tarkalla diagonaalisella syötöllä , 2:1! ayose perez teki myös 4 maalia ensimmäisellä 6 kierroksella jahtaamalla tiiviisti lewandowskia. 43. minuutilla eric garcia epäonnistui katkaisemassa keskiympyrää, ayose perez syöksyi läpi, ja ter stegen torjui urheasti nicolas pepen yksittäisen laukauksen, vain myöhempi kulmapotkupuolustus, ter stegenin korkean korkeuden sieppaus aiheutti vyötärövamman. ja flickillä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin korvata 2. maalivahti peña.

toisella puoliajalla villarrealin hyökkäys jatkui ennallaan. 48. minuutilla nicolas pepe työntyi eteenpäin ja ampui verkon kaukaa, mutta ensimmäinen maali oli virheellinen, ja sitten keltainen sukellusvene osui jälleen ristiin barcelona pakeni jälleen koettelemuksesta. peräkkäisten menetettyjen tilaisuuksien jälkeen submarine päästi toisen maalin. 58. minuutilla torre säätyi ratkaisevasti rangaistusalueen edestä, eikä hänen kaukolaukauksensa pystynyt reagoimaan ajoissa, 3:1. torre syötti pallon ja teki ensimmäisen maalinsa la ligassa.

66. minuutilla yamal murtautui rangaistusalueelle ja hänet kaatui. tuomari tuomitsi rangaistuspotkun katsottuaan var:n, mutta lewandowskin rangaistuspotku osui tolppaan ja meni hattutempun ohi. 68. minuutilla barry teki jälleen maalin puskulla, mutta tällä kertaa tilanne oli jälleen paitsiossa! minun on sanottava, että villarreal oli erittäin epäonninen tässä pelissä ja evättiin kolme maalia peräkkäin.

lady onni oli todellakin barcelonan puolella. 75. minuutilla rafinhan volley rangaistusalueen vasemmalta puolelta osui baillyyn ja pomppasi verkkoon, 4:1! hänen omia maalejaan hylättiin jatkuvasti, ja barcelona teki vielä kaksi onnellista maalia. 83. minuutilla yamal aloitti suurella vauhdilla oikealta ja lähetti leveän diagonaalisen syötön tianxiun ulkopuolelta. hän teki maalin myös kahdesti. niissä 7 pelissä, joita edustaja on pelannut uudella kaudella, yamal on osallistunut maalintekoon tähän mennessä. hän on tähän mennessä tehnyt 4 maalia ja 5 syöttöä peli hyökkäyksellä.

lopulta 5:1 tuli myös pelin voitto. yhdessä bayernin kanssa he ovat toistaiseksi voittaneet liigan ensimmäistä kertaa että barcelona on voittanut 6 peliä la ligassa kaudesta 2017–2018 lähtien, ja barcelonalla on edelleen 4 pisteen ero real madridia.