derbyn kuuden pelin tappioputki päättyy! milan 2-1 inter milan voitti kaksi peräkkäistä liigapeliä ja gabia voitti yhdysvaltain joukkueen yhdellä pysähdyksellä

2024-09-23

suora lähetys, 23. syyskuuta uutiset klo 2.45 23. syyskuuta pekingin aikaa, kauden 2024–25 serie a:n viidennessä kierroksella inter milan kohtasi ac milanin kotonaan. ensimmäisellä puoliajalla pulisic teki maalin, lautaro auttoi dimarcoa tasoittamaan, inter milan väliaikaisesti 1-1 ac milanin toisella puoliskolla, gabi teki pusku ja lopulta inter milan 1-2 ac milan, ilman voittoa kahdessa; ac milan päätti derbyn kuuden ottelun tappioputken.

[pelin tärkeimmät tapahtumat]

10. minuutilla pulisic murtautui rangaistusalueelle syöksyllä ja teki pallon sommerin matalalla laukauksella 1-0 inter milanin. ↓

katso tätä palloa uudelleen. ↓

27. minuutilla dimarco sai pitkän syötön joukkuetoveriltaan ja syötti sen kaaren huipulle dimarco teki maalin inter milan 1-1. ↓

65. minuutilla ac milan sai kulmapotkun rangaistusalueellaan potkia ison näytön katselun jälkeen. ↓

89. minuutilla ac milan teki vapaapotkun etukentällä ja lähetti pallon rangaistusalueelle 2-1 inter milanilla. ↓

[pelin keskittymishetki]

6. minuutilla sommer torjui moratan laukauksen rangaistusalueella. ↓

7. minuutilla pulisic sai pallon keskiympyrältä ja työnsi sen rangaistusalueelle asti, mutta ei onnistunut viimeistelemään laukausta. ↓

15. minuutilla dimarco syötti vasemmalta, dumfries päätti pallon rangaistusalueelle ja lautaro heitti pallon korkealle. ↓

18. minuutilla mkhitaryan teki virheen ja sai keltaisen kortin. ↓

38. minuutilla mkhitaryan potkaisi pallon kohti maalia. puolustava pelaaja esti pallon ja meni ulos perusviivasta. lisäksi fofana teki virheen tarttuessaan palloon tämän hyökkäyksen jälkeen erotuomari antoi hänelle keltaisen kortin. ↓

40. minuutilla chalhanoglu teki taktisen virheen ja sai keltaisen kortin. ↓

42. minuutilla thuram kääntyi ympäri ja hänen matala laukauksensa pelastettiin, ja dimarco osui uudelleen, mutta hänet estettiin perusviivalta. ↓

ensimmäisellä puoliajalla peliaikaa oli minuutti. eräajan lopussa joukkueet olivat tasatilanteessa 1-1.

vaihtoi puolta taistelemaan uudelleen, emerson lähetti ristin oikealta, leo päätti pallon maalin eteen, sommer reagoi nopeasti ja pelasti pallon. ↓

48. minuutilla abraham kaatui maahan kohdattuaan sommerin, eikä rangaistuspotkua tuomittu. ↓

55. minuutilla dimarcon keskitys selvitettiin, ja calhanoglun ulkopuolelta tekemä laukaus takavarikoi maignanin toimesta. ↓

64. minuutilla reinders löysi tilaisuuden rangaistusalueen linjalta. laukaus poikkesi hieman ja puolustava pelaaja selvitti pallon. ↓

65. minuutilla ac milan sai kulmapotkun rangaistusalueellaan. tuomari vihelsi rangaistuspotkun. ↓

72. minuutilla lautaro sai rangaistusalueellaan syötteen joukkuetoveriltaan ja ampui vasemmalla jalallaan volleyn, jonka maignan torjui. ↓

75. minuutilla ac milanilla oli mahdollisuus vastahyökkäykseen, abraham teki pallon, ja sommer torjui leon laukauksen. ↓

77. minuutilla abraham sai läpi pallon joukkuetoveriltaan ja sai melkein yhden laukauksen mahdollisuuden. ↓

88. minuutilla dimarco teki virheen ja sai keltaisen kortin. ↓

toisella puoliajalla oli 6 minuuttia peliaikaa ja peli päättyi lopulta inter milan 1-2 ac milaniin.

[molempien osapuolten avauskokoonpano ja vaihtotiedot]

inter milanin avauskokoonpano: 1-sommer, 28-pavard, 15-acerbi, 95-bastoni (82' 30-augusto), 2-dumfries (63' 36-damien), 23-barela (74' 7-zelinski), 20-calhanoglu (63' 21-aslani), 22-mkhitaryan (63' 16-fratesi), 32-dimarco, 9-junior thuram, 10-lautaro

inter milan vaihtopelaajat: 12-di gennaro, 13-j-martinez, 6-devery, 8-anautovic, 11-correa, 31-bicek, 42-palacio sri lanka, 99-taremi

milan aloitus: 16-maignan, 22-emerson, 46-gabbia, 23-tomori, 19-theo, 11-pulisic (78' 17-okafor), 29- fofana, 14-reinders, 10-leo (87' 21- chukueze), 7-morata (78' 8-poski), 90-abraham (90+3' 31- pavlovich)

milanin vaihtopelaajat: 25-lavel, 96-toriani, 9-jovic, 18-zeroli, 20-jimenez, 28-yafu, 42-terraciano, 80-musa