ehdottomasti jopa 98 minuutissa! arsenal epäonnistui, manchester city palasi taulukon kärkeen 2-2, lyömätön 48 kotipelissä.

2024-09-23

#mestari palkinnoilla# mestarien liigan ensimmäisen kierroksen jälkeen keskellä viikkoa valioliigan kaksi jättiläistä manchester city ja arsenal palasivat liigaan aloittamaan viidennen kierroksen blue moon, joka oli säilyttänyt voiton ensimmäisessä neljässä ottelussa legion kohtaa vierailevan arsenalin etihad-stadionilla. tykkimiehet ovat hävinneet manchester citylle kaksi peräkkäistä kautta, jos he haluavat pudottaa heidät pois valioliigan valtaistuimelta suoraa vuoropuhelua ei kuitenkaan ole helppo saavuttaa. viimeisissä 9 ottelussa manchester cityn ja arsenalin välillä valioliigassa he ovat saavuttaneet vaikuttavan ennätyksen, 7 voittoa ja 2 tasapeliä he voivat jatkaa vahvaa suorituskykyään tulee pelin suurin kohokohta! kaksi joukkuetta kohtasivat tämän pelin ensimmäisellä puoliskolla kun haaland avasi maalin manchester citylle, calafiore ja gabriel tekivät 2 maalia peräkkäin auttaakseen arsenalia ohittamaan maalin. toisella puoliajalla gunners pelasi yhdellä vähemmän pelaaja, eivät pystyneet pitämään kiinni manchester cityn pommi-iskusta manchester city jatkoi myös lyömätön kotiennätystään.

tässä taistelussa kummallakaan joukkueella ei ollut varauksia 4-2-3-1-muodostelmassa, kun ederson aloitti maalivahtina, gvadio, akanji, diasin ja walkerin nelikko istuivat puolustuksessa ja rodri yhdistyvät kaksinkertaiseksi keskikenttäpelaajaksi, doku, bernardo silva ja savinho rivissä keskikentällä, ja yksi nuoli on edelleen harlan.

painajaisten maahan saapunut arsenal seurasi 4-3-3-järjestelmää , rice ja martinelli istuvat keskikentällä, ja havertz tekee yhteistyötä trossardin kanssa kaksoisnuolessa.

pelin virallisen alkamisen jälkeen joukkueet alkoivat taistella toisiaan vastaan 100. maalinsa norwegian devil auttoi blue moon armya siirtymään 1-0 johtoon. räjähti laukauksen rangaistusalueen edestä tallentaessaan maailmanaallon, se tunkeutui edersonin kymmeneen sormeen ja tasoitti pisteen 1.

moraalista kasvanut arsenal käytti hyväkseen kulmapotkumahdollisuuden ennen puoliajan loppua ja teki maalin gabrielin puskulla johtaen tilan 2-1. ensimmäisen puoliajan loukkausajan viimeisellä hetkellä tello teki maalin, kun thad potkaisi pallon pois, kun erotuomari vihelsi, sai toisen keltaisen korttinsa pelissä ja hänet ajettiin ulos.

pelin uudelleen alkamisen jälkeen arteta teki vaihtosäädöt korvaten sakan ben whitella ja muutti kokoonpanon viiteen puolustajaan lisätäkseen puolustuksen intensiteettiä piiritys, 10 laukausta 20 minuutissa, sai vierasjoukkueen paniikkiin maalin edessä, mutta rayan erinomainen suorituskyky mahdollisti manchester cityn palaamaan ilman menestystä yhä uudelleen ja uudelleen.

69. minuutilla guardiola korvasi dokun fodenilla, jolla on paremmat lyöntitaidot, mikä antoi joukkueelle vakaan päätepisteen hyökkäyspäässä. manchester city käytti hyväkseen taktisen kulmapotkun mahdollisuutta repiä rikki. arsenalin rautainen tynnyrimuodostelmassa stonesin tasoitusmaali mahdollisti manchester cityn välttämään kauden ensimmäisen tappionsa ja tasan 2-2 arsenalin kanssa.

vaikean kotipelin arsenalin kanssa manchester city ohitti liverpoolin ja palasi sijoituksen kärkeen tällä kaudella, jos blue moon army haluaa puolustaa titteliään, se kohtaa ennennäkemättömiä haasteita täytyy tehdä hyvin vaikea valmistautuminen ja parempi suorituskyky!