barcelona järkytti monacon 1-2 ja yamal teki ensimmäisen mestarien liigan maalinsa

2024-09-20

suora lähetys, 20. syyskuuta: 20. syyskuuta klo 3.00 pekingin aikaa barcelona pelasi uefa:n mestarien liigan 2024–2025 ensimmäisellä kierroksella vieraissa monacon kanssa. ensimmäisellä puoliajalla ter stegen teki pallon virheen, jonka seurauksena eric garcia syötettiin punaisella kortilla 10. minuutilla ja yamal tasoitti puoliajan lopussa toisella puoliskolla, lenichna teki panoksen korvaavana ja fati palasi lopulta barcelona 1-2 monaco ja jäi hyvä aloitus.

[pelin tärkeimmät tapahtumat]

10. minuutilla ter stegen teki virheen takakentällä ja takumi minamino katkaisi hänet. eric garcia joutui tekemään virheen lähellä kaaren yläosaa ja kaatoi takumi minaminon, ja erotuomari ajoi hänet ulos punaisella kortilla. ↓

katsotaanpa toisen virheen hidasta toistoa. ↓

16. minuutilla akliusz sai laajan siirron joukkuetovereiltaan ja eteni rangaistusalueelle matalalla laukauksella lähikulmasta barcelonan 1-0. ↓

katso tätä palloa uudelleen. ↓

27. minuutilla yamal sai pallon oikealta, leikkasi sitten sisään, pääsi eroon puolustuksesta ja ampui matalalla lähikulmaan, barcelona 1-1 monaco. ↓

71. minuutilla ilenichna sai pitkän syötön joukkuetoveriltaan takakentältä, kohtasi ter stegenin yhdellä laukauksella ja onnistui, monaco 2-1 barcelonan. ↓

85. minuutilla balogun murtautui rangaistusalueelle vastustajan puolustuksen alle. sitten erotuomari määräsi rangaistuspotkun ja erotuomari peruutti rangaistuspotkun katsottuaan suurta näyttöä. ↓

[pelin keskittymishetki]

12. minuutilla monaco sai vapaapotkumahdollisuuden etukentällä. zakaria teki rangaistuspotkun ja päätti hyökätä suoraan maaliin, mutta seinä esti hänet. ↓

27. minuutilla embolo sai vastauksen joukkuetoveriltaan ja ampui lentävän laukauksen rangaistusalueelle ilman tehoa. ter stegen takavarikoi pallon. ↓

30. minuutilla ben segiel kyynärpää ja sai keltaisen kortin. ↓

35. minuutilla monaco teki vapaapotkun ja teki maalin embololta. linjamies nosti kuitenkin lipun osoittaen, että pelaaja oli paitsiossa ja maali oli virheellinen. ↓

37. minuutilla minamino takumi sai rangaistusalueellaan syötteen joukkuetoveriltaan ja löi räjähdyksellä sivuverkkoon. ↓

41. minuutilla ben segil irtautui puolustuksesta oikealla ja potkaisi sitten pallon korkealle. ↓

44. minuutilla monacolla oli vapaapotkumahdollisuus etukentällä. pallo meni kohti rangaistusaluetta, mutta yksikään pisteeseen tarttunut pelaaja ei koskenut siihen. ↓

ensimmäisellä puoliajalla oli 2 minuuttia peliaikaa. eräjakson lopussa barcelona oli tilapäisesti 1-1 monaco.

peli vaihtui, ja 53. minuutilla rafinhalla oli mahdollisuus tehdä yksi-yksi-maali, mutta cohen ratkaisi tilanteen, joka iski nopeasti. ↓

58. minuutilla zakaria yritti kaukolaukausta, ja ter stegen lensi pelastamaan pallon. ↓

61. minuutilla ter stegenin takakentältä syöttämä pallo katkaistiin uudelleen, mutta monaco ei kyennyt tarttumaan tähän tilaisuuteen. ↓

65. minuutilla monaco sai kulmapotkumahdollisuuden ja barcelona kamppaili rangaistusalueellaan. ↓

75. minuutilla inigo martinez työnsi vastustajaansa ja sai keltaisen kortin. ↓

toisella puoliajalla oli 6 minuuttia. 90. ja 3. minuutilla barcelona sai vapaapotkumahdollisuuden etukentällä. ↓

ottelu päättyi barcelonaan 1-2 monacoon.

[molempien osapuolten avauskokoonpano ja vaihtotiedot]

barcelonan aloitus: 1-ter stegen, 23-conde, 2-cubasi (79' 7-ferran torres), 5-inigo martinez, 3-balde (88' 10- fati), 8-pedri (83' 14-pablo torre) ), 17-casado, 24-eric garcia, 11-rafinha, 19-yamaal (79' 36-dominguez), 9-lewandowski (79' 35-gerald martin)

barcelonan vaihtopelaajat: 13-peña, 26-astralaga, 18-paul victor, 32-hector ford, 41-guillermo fernandez, 42-antonio fernandez

monacon avauskokoonpano: 16-philip cohen, 2-wanderson (88' 88-magassa), 5-correll, 22-salisu, 17-singer, 15-kamara (46' 10 - golovin), 6-zakariya, 11-akliusz , 18-minamino takumi (69' 9-balogun), 7-ben segil (69' 12-kaio en rick), 36-embolo (59' 21-ilennyhena)

monacon vaihtopelaajat: 50-yan rinard, 4-teze, 8-matazzo, 13-elebi, 20-ouattara, 27-diata