arsenal pelasi 0-0-tasapelin atlantasta, thomas lähetti rangaistuspotkun ja raya torjui kaksi kertaa peräkkäin.

2024-09-20

suora lähetys, 20. syyskuuta: uefa:n mestarien liigan ensimmäisellä kierroksella arsenal pelasi vieraissa atlantaa vastaan. ensimmäisellä puoliajalla saka loi vaaran potkulla. vaihtaessaan puolta ja taistelemalla uudelleen, thomas lähetti rayan pelastamaan pisteen, ja martinelli menetti tilaisuuden. lopulta atlanta 0-0 arsenal.

[pelin tärkeimmät tapahtumat]

51. minuutilla thomas kaatoi edersonin ja lähetti rangaistuspotkun. var:n väliintulon jälkeen rangaistus hyväksyttiin, mutta raya torjui sen kahdesti

[pelin keskittymishetki]

6. minuutilla havertz löi maalin pienestä kulmasta rangaistusalueen oikealta puolelta ja osui sivuverkkoon↓

13. minuutilla saka laukoi rangaistuspotkun ja osui suoraan maaliin, mutta maalivahti pelasi hänet↓

17. minuutilla atlantan tasainen syöttö- ja juoksuyhteistyö, rice teki avaimen torjunnan↓

30. minuutilla decatralen laukaus rangaistusalueen oikealta meni hieman ohi↓

74. minuutilla cuadrado kaukolaukaus ulkopuolelta meni hieman ohi↓

75. minuutilla martinelli menetti hyvän tilaisuuden yhdellä laukauksella↓

87. minuutilla saliba teki avaimen taklauksen ratkaistakseen lukmanin läpimurron rangaistusalueella↓

4 minuuttia lisäaikaa toisella puoliajalla. ottelun lopussa atlanta 0-0 arsenal.

[tiedot aloituskokoonpanosta ja molempien joukkueen vaihdoista]

arsenal aloitus: 22-raya, 12-timber (73' 33-calafiore), 6-gabriel, 2-saliba, 4-ben white, 29-haverts, 5-thomas (58' 20-jorginho), 41-rice, 11-martinelli, 9-jesus (58' 19-trossard), 7-saka (73' 30-sterling)

arsenalin vaihtopelaajat: 32-neto, 92-porter, 15-kivior, 37-butler oyedeji, 44-jimmy gower, 49-lewis skelly, 53-nwaneri, 56-salah

atlanta aloitus: 29-carneseki, 19-jimcitti, 4-sheehan, 23-kolasinac, 77-zappacosta (70' 16-bellanova), 15-de jong en, 13-ederson, 22-ruggieri (89' 8-pasalic) , 17-decatrare (60' 7-cuadrado), 11-lukeman (89' 24 -samardzic), 32-retegui (70' 10-zaniolo)

atlantan vaihtopelaajat: 28-patricio, 31-f-rossi, 3-cosonu, 27-palestra, 44-bresciannini, 48-vanja vlahovic, 49-dellengo