argumentti |. miksi kiinan superliiga voi voittaa afc:n mestarien liigassa, mutta jalkapallomaajoukkue häviää peräkkäin 18 parhaan joukkoon?

2024-09-18

mid-autumn festivalin aikana uudessa afc champions leaguen eliittiliigassa shandong taishan voitti central coast marinersin 3-1 ja shanghai shenhua pohang steelersin 4-1.

afc champions league on aasian korkein ammattilaisliiga ainakin ensimmäisen päivän suorituksen perusteella kiinan superliiga menestyi hyvin. vastaavasti kiinan miesten jalkapallojoukkueen ei pitäisi olla maailman alkukilpailun 18 parhaan joukkoon pohjalla. mutta tosiasia on, että hävisimme kaksi peliä peräkkäin. mitä eroa sillä on? ehkä vastaus on piilotettu paikan päällä komennossa.

siitä puheen ollen, superliigan joukkueilla oli passiivisia hetkiä molemmissa peleissä.

taishan-joukkueen pelin aikana viheltiin puoliaikaa. tämän seurauksena var puuttui asiaan ja antoi vastustajalle rangaistuspotkun, ja vastustaja myös tasoitti. tällä rangaistuksella on varmasti suuri vaikutus taishan-pelaajiin, ja tällä kertaa päävalmentaja cui kangxi nousi seisomaan. hän korosti toistuvasti rauhan tärkeyttä pelaajille puoliajan tauolla: "kun tuollainen onnettomuus tapahtui tuolloin, pelaajien yleinen mieliala oli vielä erittäin epämiellyttävä. kun olin puoliaikahuoneessa, painotin enemmän, että meidän pitäisi ole rauhallinen ja meidän tulee olla rauhallisia, niin kauan kuin suoriudumme omalla tasollamme, voimme antaa pelaajille tällaisen psykologisen vihjeen luottamusta.

päävalmentajan majesteetilla cui kangxi muutti pelaajien vihan motivaatioksi. lisäksi hän korvasi liao lishengin pian esiintymisensä jälkeen, mikä auttoi taishan-joukkuetta voittamaan vastustajan. 1.

shenhuan peli oli kuin kaksi eri joukkuetta ensimmäisellä ja toisella puoliajalla. pelin ensimmäisellä puoliskolla shenhua laukoi 0 laukausta ja sai vain yhden kulmapotkumahdollisuuden etukentällä. toisella puoliskolla valmentaja slutsky korvasi päättäväisesti malelein. jälkimmäisen ilmestymisen jälkeen hänen välissä juokseminen etukentällä sai shenhuan etukentän hyökkäyksen eloon. lisäksi malele itse teki myös kaksi maalia shenhualle. lisäksi slutsky korvasi 71. minuutilla gao tianyin, joka teki maalin 84. minuutilla, mikä osoitti myös päävalmentajan vaihtotaidot.

toisaalta jalkapallomaajoukkueen ja saudi-arabian kotiottelussa 18 parhaan joukossa ivankovic teki toisella puoliajalla merkittävän askel askeleelta huolimatta maalinteosta ja pelasi vielä yhdellä pelaajalla. lopulta johti saudi-ryhmän tarttumaan tilaisuuteen saavuttaa paluun.

siksi kiinan jalkapallon ei pitäisi olla tarpeeksi huono nähdäkseen, kuka häviää. loppujen lopuksi kahden kiinan superliigan joukkueen voittotulokset näkyvät tässä selvästi.

lähde: beijing news sports

toimittaja: li li