uutiset

keskeytysajassa vastustaja yatai voitti avaimen putoamistaistelun 3-2.

2024-09-15

alkuperäinen nimi: pysäköintiaikana yatai voitti vastustajansa 3-2 ja voitti tärkeimmän putoamistaistelun

kiinan superliigan 2024 25. kierros jatkuu 13. syyskuuta. changchunin urheilukeskuksen stadionilla changchun yatai -tiimi luotti tian yudan päähän pelin keskeytysajassa voittaakseen 3-2 nantong zhiyun -joukkueen ja ottaakseen kaikki kolme pistettä nantong zhiyun -joukkue ei ole voittanut 8 peräkkäistä kierrosta ja teki vain yhden pisteen. changchun yatai voitti neljä peräkkäistä kotipeliä.

ensimmäisen puoliajan alussa joukkueet vaihtoivat hyökkäystä ja puolustusta. 27. minuutilla li shenyuan mursi oikean kylkiluun ja syötti pallon rangaistusalueen oikealta puolelta. anthony selvitti pallon var vahvisti sen ja melkein 4 useiden minuuttien odottelun jälkeen vahvistettiin, että pallo ylitti linjan ja maali oli kelvollinen. tämä oli serginhon seitsemäs liigamaali tällä kaudella, ja changchun yatai johti 1-0.

35. minuutilla rosa syötti vasempaan kylkiluun, ja issa caron siirtyi päättäväisesti eteenpäin päästäkseen eroon li shenyuanin puolustuksesta ja työnsi rauhallisesti laukauksen kaukokulmaan pienen rangaistusalueen ulkopuolelta 4 maalia kiinan superliigassa tällä kaudella nantong zhiyun -joukkue tasoitti pisteet 1-1.

42. minuutilla caron ampui rangaistusalueen vasemmasta kulmasta maalia vasemmalla puolella nantong zhiyun team 2-1 käänsi johdon. minuuttia myöhemmin liao chengjian löi voimakkaan laukauksen juokseessaan, ja pallo lensi hieman maalin oikean yläkulman yläpuolelle ja lensi ulos perusviivasta. ensimmäisen seisokin minuutin aikana erotuomari wang jing antoi liao leille keltaisen kortin penkille. pysäköintiajan 3. minuutilla caron laukaisi korkean laukauksen rangaistusalueen oikealta puolelta. pelin ensimmäisellä puoliskolla nantong zhiyun -joukkue käänsi 2-1 ja johti changchun yatai -joukkueen puoliajan tauolle.

toisen puoliskon alussa changchun yatai -joukkue teki henkilöstösäätöjä liao chengjianin tilalle. 48. minuutilla tan long lähetti pallon verkkoon, mutta hän oli paitsiossa ennen pallon nappaamista ja maali oli virheellinen.

80. minuutilla serginho syötti vasemmasta kylkiluusta ennen rangaistuspotkua ja käänsi puoliksi oikealla jalallaan ja ampui matalalla maalin vasempaan alakulmaan changchun yatai tasoitti 2-2. tämän jälkeen molemmat tiimit jatkoivat henkilöstösopeutuksia.

ensimmäisellä peliminuutilla zhang huachen potkaisi vasempaan kulmapotkuun rangaistusalueen reunalta ja osui maaliin puskulla, mutta hänet estettiin vaihtopelaaja nappasi puskurin lähietäisyydeltä ja teki voittajan.

lopulta changchun yatai -joukkue voitti niukasti nantong zhiyun -joukkueen kotonaan 3-2 ja otti kaikki kolme pistettä.