2-1! valioliigan voittosuosikki on syntynyt: 12 pistettä edellä ja 4 voittoa 4 pelistä, haaland tekee historiaa

2024-09-15

valioliigan neljäs kierros aloitti pelin, jossa manchester city kohtasi kotonaan brentfordin. ensimmäisellä puoliajalla visa avasi maalin puskulla. de bruyne epäonnistui kaukolaukauksessa. toisella puoliajalla grealishin kaukolaukaus pelastettiin, harlandin laukaus ratkesi ja savinho hukkasi yhden tilaisuuden. lopulta manchester city voitti brentfordin 2-1, saavutti 4 peräkkäistä voittoa ja sijoittui ensimmäiseksi 12 pisteellä. manchester city on epäilemättä suosikki voittaa mestaruuden, joten vakaa!

vain 22 sekuntia pelin jälkeen manchester city päästi maalin! visa puski pallon lähietäisyydeltä rangaistusalueelle! se on uskomatonta. manchester city päästi maalin niin nopeasti kotonaan! manchester city ei tietenkään ole huolissaan tästä tilanteesta, sillä heillä on erittäin erinomaiset hyökkäyskyvyt ja ne voivat aina muuttaa vaaran turvallisuudeksi. 5. minuutilla brentford sai jälleen hyvän tilaisuuden, mutta harmi, että mbeumo käytti tämän hyvän tilaisuuden hukkaan ja käsitteli sitä liian viivyttelevästi. 4 minuuttia myöhemmin brentford jatkoi uhkailua, ja ederson esti laukauksen maalin edessä. en odottanut brentfordin aloittavan näin vahvasti. manchester city on hieman hämmentynyt.