2-1! kuuluisat punaiset paholaiset ohittava haaland on valioliigan ensimmäinen pelaaja, liverpool on jäljessä ja manchester city on kaksinkertaisen onnen partaalla.

2024-09-15

manchester city, joka voitti ennennäkemättömän neljä peräkkäistä valioliigan mestaruutta viime kaudella, jatkaa nousuaan korkeammalle huipulle guardiolan johdolla. uuden valioliiga-kauden alkamisen jälkeen manchester cityn moraali oli korkea ja se säilytti täydellisen voiton ensimmäisen kolmen kierroksen ennätys, mutta kansainvälisenä ottelupäivänä joukkueen pääpuolustaja ake loukkasi blue moon legionin puolustusta kierroksen vierailevaa joukkuetta vastaan, vaikka viimeksi mainitun kokoonpano ei ole yhtä hyvä kuin manchester city, he eivät pelkää vastustajiaan. molemmat joukkueet ovat saavuttaneet ennätyksensä 2 voittoa ja 2 tappiota suorat dialogit tällä kertaa he haluavat ehdottomasti tarttua tilaisuuteen, kun ake loukkaantuu ja viedä pisteitä manchester cityn kotikentältä. pelin alkamisen jälkeen little bee meni johtoon maalinteossa, mutta haaland teki kaksi maalia kääntäenkseen vuoroveden, mikä auttoi manchester cityä kääntämään voiton 2-1 ja säilyttämään voittoennätyksensä!

guardiola seurasi tässä kampanjassa 3-2-4-1-muodostelmaa. keskikentällä rivissä grealish, gundogan, de bruyne ja savinho. yksi nuoli on norjalainen taikuri haaland.

ottelun alkamisen jälkeen kotimaassa pelannut brentford ei ollut lainkaan konservatiivinen. he törmäsivät suoraan blue moon legioniin etihad-stadionilla ja teki maalin heti ensimmäisellä minuutilla, kun hän syötti vasemmalta joukkuetoverinsa ristiin oikealta, hän teki maalin puskulla, mikä auttoi brentfordia saamaan unelma-alun 1-0 neljä minuuttia myöhemmin bees teki paluun, mutta mbeumo menetti yhden mahdollisuuden.