yhteenveto 18 parhaasta ottelusta: jalkapallomaajoukkue on hävinnyt 2 peliä peräkkäin ja on lopussa! japani johtaa 12 maalia kahdessa pelissä

2024-09-11

syyskuun 11. päivänä, pekingin aikaa, 18 parhaan joukkoon toinen kierros päättyi world preliminary asian cupissa. 1 oman.

lohko a: pohjois-korea 2-2 qatar

pohjois-korea pelasi kotonaan 2-2-tasapelin qatarin kanssa. li richeng murtui umpikujasta, mutta zhang guozhe karkotettiin, afif tasoitti rangaistuspotkulla ja ali viimeisteli maalin. 51. minuutilla jiang guozhe teki erittäin pitkän vapaapotkun.

kirgisia2-3uzbekistan

kirgisia hävisi kotonaan 2-3 uzbekistanille, joka oli voittanut kaksi peliä peräkkäin. kojo teki maalin ensimmäisenä, shomurodov teki maalin yhdellä maalilla, abdulakhmanov teki maalin jalkaterän ulkopuolelta päästäkseen jälleen johtoon, alikulov päätti pallon verkkoon ja urunov syötti pallon rangaistusalueella ja teki rauhallisesti maalin täydentäen johdon. .

arabiemiirikunnat 0-1 iran

iran voitti arabiemiirikunnat 1-0 vierasottelussa ja saavutti kaksi peräkkäistä voittoa ensimmäisellä puoliajalla, mutta taremi menetti tilaisuuden.

lohko b: oman 1-3 etelä-korea

etelä-korea voitti omanin vierasottelussa 3-1 ja saavutti ensimmäisen voittonsa. son heung-min teki 2 maalia ja 1 syöttö, ja hwang hee-chan ja zhou min-kyu tekivät kumpikin maalin.

palestiina 1-3 jordan

jordan voitti palestiinan vieraissa 3-1. naimat teki maalin kahdesti, abu ali tasoitti maalin puskulla ja rawabid teki toisen voiton lentopallolla.

kuwait 0-0irak

lohko c: kiina 1-2 saudi-arabia

jalkapallomaajoukkue kaatoi saudi-arabiasta kotonaan 1-2, kärsi kaksi peräkkäistä tappiota ja oli lohkon lopussa. jiang shenglong teki oman maalin + punaisen kortin, jalkapallomaajoukkue menetti pallon kulmapotkussa, wu lei osui runkoon, jiang guangtai ja xie weneng jäivät eläkkeelle loukkaantumisten vuoksi, wang shangyuan teki paitsiomaalin ja jalkapallomaajoukkue menetti pallon uudelleen kulmapotkussa 90. minuutilla ja hävisi.

indonesia 0-0 australia

indonesian 0-0 kotipelissä australian kanssa ilankunda osui tolppaan ja menetti pelin parhaan mahdollisuuden.

bahrain 0-5 japani

japani pyyhkäisi bahrainin 5-0 pois kotoa ja sijoittui taulukon ensimmäiseksi kahdella peräkkäisellä voitolla ja teki 12 maalia kahdessa pelissä. ueda kiryo ja morita hidemasa tekivät molemmat kaksi maalia, ja ogawa hangki teki maalin.