uutiset

hullu! maailman karsintojen sijoitukset: japani on ensimmäinen peräkkäisillä voitoilla, indonesia on neljäs kahtena peräkkäisenä vuonna ja jalkapallomaajoukkue on lopussa

2024-09-11

varhain aamulla 11. syyskuuta 2024 pekingin aikaa päättyi aasian mm-karsintaturnauksen kolmannen vaiheen c-lohkon toinen kierros (18 parasta) japani voitti bahrainin vierasjoukkueessa 5-0 ja indonesian tasapeli kotona 0-0 australian kanssa kiinan miesten jalkapallomaa voitti saudi-arabiaa kotonaan 1-2! japani on ensimmäisellä sijalla kuudella pisteellä kahdesta peräkkäisestä voitosta ja 12 maalista ilman voittoa, ja bahrain on kolmannella kolmella pisteellä viidenneksi yhdellä pisteellä, ja jalkapallomaajoukkue on viimeinen nolla pisteellä ja yhdeksällä päästetyllä maalilla. seuraavassa on tarkat tulokset kolmesta ottelusta.

1. bahrain 0-5 japani

bahrain voitti ensimmäisellä kierroksella australian vierasottelussa 1-0 ja japanin joukkue voitti jalkapallomaajoukkueen kotonaan 7-0.

tässä pelissä japanilainen joukkue osoitti jälleen vahvaa hyökkääjää feyenoordista ja teki kaksi maalia. morita hidemasa teki vaihtopelaajan , ja japanilainen joukkue pyyhkäisi bahrainin 5-0 pois kotoa.

koko pelin aikana japani valloitti hullusti 76 % pallosta, laukaisi 14 kertaa, ja missasi kolme erinomaista tilaisuutta. bahrainin joukkue oli vaikea pysäyttää kaukana jäljessä.

8. minuutilla mikasa kaoru kulki raon läpi ja tang anlu löi tolppaan lapiolla. 11. minuutilla kamil aswad teki maalin ja suzuki torjui pallon. tämä oli bahrain-joukkueen ainoa laukaus pelissä.

37. minuutilla japanin joukkue hyökkäsi rangaistusalueen oikealta puolelta. ueda kiryo teki maalin rangaistuspotkulla.

47. minuutilla japani katkaisi pallon etukentällä ja syötti pallon jatkuvasti. kiryo ueda iski maaliin ja teki maalin japanin joukkue 2-0.

61. minuutilla japanilainen joukkue teki loistavaa yhteistyötä ueda kiryo teki pallon, ja morita hidemasa astui sisään ja teki maalin, tehden japanin joukkueelle 3-0.

64. minuutilla japanilainen joukkue teki yhteistyötä etukentän vasemmalta puolelta ja avusti morita hidemasaa.

81. minuutilla nakamura keiton matala laukaus torjui nopeasti ja teki maalin puskulla, tehden japanin joukkueelle 5-0.

pelin lopussa japanin joukkueella oli vielä maalintekopaikkoja, mutta ne eivät onnistuneet. lopulta japanilainen joukkue pyyhkäisi bahrainin 5-0 pois kotoa.

2. indonesia 0-0 australia

indonesia pelasi ensimmäisen kierroksen vierasottelussa 1-1 saudi-arabian kanssa, kun taas australia hävisi kotonaan bahrainille 0-1 ensimmäisessä erässä. molempien joukkueiden suoritus oli uskomaton tässä pelissä kahden joukkueen esitys oli vieläkin uskomattomampi australian kanssa.

20. minuutilla australia sai hyökkäystilanteen, ja indonesialainen maalivahti maltempes torjui kaksi loistavaa torjuntaa. maalivahti torjui pelissä viisi upeaa torjuntaa.

28. minuutilla ilan kunda ampui yhtäkkiä kylmän nuolen ulkopuolelta ja pallo osui tolppaan.

toisella puoliajalla australia otti silti aloitteen ja uhkasi indonesian maalia useilla laukauksilla. indonesialaiset puolustajat ja maalivahti kuitenkin ratkaisivat yhdessä australian hyökkäykset yksitellen. molemmat osapuolet päätyivät lukemiin 0-0.

koko pelin aikana australia hallitsi pallon hallussa 63 % ja laukaisi 19 laukausta, mutta indonesialainen maalivahti torjui kaikki viisi laukausta. lopulta indonesia tasoitti australian kotonaan 0-0.

3. jalkapallomaajoukkue 1-2 saudi-arabia

kansallisen jalkapallo-ottelun ensimmäisellä kierroksella he hävisivät japanille 0-7 vierasottelussa saudi-arabia ja tasapeli indonesian kanssa 1-1.

molemmat joukkueet olivat pisteiden partaalla, ja jalkapallomaajoukkue taisteli lujasti koko pelin ajan onnesta vastustajan miehittämättömän pallon johtoon , ja pelasi pitkään 11 ​​vastaan ​​10, mutta lopulta jalkapallomaajoukkue hävisi silti kotonaan saudi-arabialle. toisaalta jalkapallomaajoukkueessa ei ole pallonhallintaprosenttia ja uhkaavaa laukausta on vaikea muodostaa. toisaalta päävalmentaja ivankovic on epäpätevä passiivisessa tilanteessa hän ei ole tehnyt vaihtoja pitkään aikaan , mikä johti lopulta kielteisiin seurauksiin, kaksi ottelua jalkapallomaajoukkueen 18 parhaan joukkoon.

14. minuutilla fernando ampui kulmapotkun oikealta rangaistusalueelle. saudi-arabian maajoukkue teki vahingossa oman maalinsa 1-0 kotona saudi-arabiassa.

18. minuutilla saudi-joukkueen kanu kaatui maahan ja potkaisi jiang shenglongin.

39. minuutilla saudi-arabian joukkue hyökkäsi kulmapotkusta ja hassan kadesh teki maalin puskulla 1-1.

90. minuutilla saudi-arabian joukkue hyökkäsi kulmapotkulla vasemmalta, ja hassan kadesh teki maalin toisella puskulla. saudi-arabian joukkue siirtyi johtoon 2-1 jalkapallomaajoukkuetta vastaan.

90. ja 3. minuutilla alan ja lin liangming tulivat vaihtopeleihin, mutta lopulta peli päättyi ja jalkapallomaajoukkue hävisi kotonaan 1-2 saudi-arabian joukkueelle.

kahdeksantoista lohkon kaksi ensimmäistä kierrosta on ohi. japani voitti kaksi peräkkäistä peliä ja teki 12 maalia päästämättä maaliin bahrain sijoittui kolmanneksi kolmella pisteellä, indonesia sijoittui neljänneksi kahdella peräkkäisellä tasapelillä, australia sijoittui viidenneksi yhdellä tasapelillä ja yhdellä tappiolla, ja kiinan miesten jalkapallomaa sijoittui kuudenneksi yhdellä maalilla ja yhdeksällä päästetyllä maalilla. tappioita.