kääntyi ja tapettiin! jalkapallomaajoukkue 1-2 saudi-arabia, karsinnat tilanne on kiireellinen!

2024-09-11

pekingin aikaa 10. syyskuuta klo 20.00 aasian maailmanmestaruuskilpailujen kolmannen vaiheen c-lohkon toinen kierros pelattiin dalian barracuda bay -jalkapallostadionilla. kiinan miesten jalkapallojoukkue kohtasi saudi-arabian joukkueen kotona .

ottelun 14. minuutilla jalkapalloilija fernando teki kulmapotkun jiang shenglongin päähän johti rajamin omaan maaliin.jalkapallomaajoukkue johtaa saudi-arabian kotiottelussa 1-0. tämä on myös jalkapallomaajoukkueen ensimmäinen maali 18 parhaan joukkoon.myöhemmin saudi-arabian joukkue tasoitti pisteet kulmapotkulla.

10. syyskuuta 2024 paikallista aikaa, aasian karsintojen kolmannen vaiheen toisessa kierrossa usa-kanada-meksiko world cupissa, kiina 1-2 saudi-arabia. jiang shenglong juhlii maaliaan joukkuetoveriensa kanssa (kuvan lähde: visual china vcg111517203973)

ottelun 53. minuutilla jalkapallomaajoukkue käytti jälleen kulmapotkua maalin tekemiseen, mutta var:n vahvistuksen jälkeen erotuomari totesi, että wang shangyuan oli paitsiossa ja ensimmäinen maali oli virheellinen.

ottelun 90. minuutilla jalkapallomaajoukkue menetti pallon uudelleen kulmapotkupuolustuksessa ja 10 miehen saudi-joukkue ohitti hänet.

jalkapallomaajoukkue hävisi lopulta 1:2 saudi-arabian maajoukkueelle ja kärsi kaksi peräkkäistä tappiota aasian mm-kisojen kolmannessa vaiheessa.

kahden peräkkäisen tappion jälkeen 18 parhaan joukon alussa jalkapallomaajoukkueen karsintatilanne on vaarassa.hävittyään japanin joukkueelle 18 parhaan joukon ensimmäisessä pelissä vierasottelussa 0-7, jalkapallomaajoukkue loi suurimman tappion maailman alkuerissä ja teki monia nöyryyttäviä ennätyksiä.

yangcheng evening news -lehden mukaan jalkapallomaajoukkue ja saudi-arabian maajoukkue ovat pelanneet toisiaan vastaan ​​7 ottelussa jalkapallomaajoukkue kohtaa saudi-arabian 12 parhaan joukkoon qatarin mm-kisoissa 2022, ja hänellä on 1 tasapeli ja 1 tappio. edellisen kerran he voittivat saudi-arabian dalianissa. vuoden 1997 mm-kisojen alkukilpailuissa maajoukkue voitti saudi-arabian maalein 1-0 zhang enhuan puskulla.

jälleen kerran kiinan jalkapallon siunattuun maahan saapuva jalkapallomaajoukkue toivoo osoittavansa yhteenkuuluvuutta ja aggressiota sekä rauhoittavansa fanien haavoittuneita sydämiä hyökkäävällä ja puolustavalla asenteella. vaikka 18 parhaan joukon ensimmäinen peli vaurioitui pahoin, paikalla olleet 48 628 fania antoivat silti jalkapallomaajoukkueelle vahvimman tuen. ennen peliä, kun valtava tifo "fight for the country" oli järkyttävästi avautumassa, yleisön huudot "fight for the country" ja "china will voittaa" kaikuivat kaikkialla barracuda bayssa.