"unelmien alku" romahti, fanit huusivat "luokasta", viimeisin vastaus kansallisen jalkapallovalmentajan ivanilta

2024-09-11

jimu news -toimittaja hu dikai

syyskuun 10. päivän iltana vuoden 2026 mm-karsintojen 18. kierroksen c-ryhmän toisella kierroksella kiinan joukkue meni johtoon kotimaassa punainen kortti alussa. ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa kiinan joukkueen valmentaja ivankovic vastasi kysymyksen "irtisanomisesta": "tätä kysymystä ei pidä esittää kanssani."

tässä pelissä kiinan joukkue siirtyi maalintekoon 14. minuutilla. fernando ampui kulmapotkun ja jiang shenglongin pusku sai saudi-arabian joukkueen tekemään oman maalin, jolloin kiinan joukkue johti 1-0-johtoon. viisi minuuttia myöhemmin saudipelaaja kano rikkoi väkivaltaisesti jiang shenglongia nähtyään var-toiston, tuomari myönsi suoraan punaisen kortin ja lähetti hänet ulos. seuraavassa pelissä kiinan 11 pelaajan joukkue kohtasi saudi-arabian 10 pelaajan joukkueen.

kiinan joukkueen fantastinen alku sai kerran monet katsovat fanit ajattelemaan, että kiinan joukkue voisi voittaa pelin tänään. mutta ennen kuin vihellys kuului ensimmäisen puoliajan lopussa, saudi-arabian joukkue kadesh teki kiinan joukkueen maalin kulmapotkun jälkeen ja tasoitti pisteet. toisella puoliajalla kiinan joukkue ei vieläkään kyennyt tarttumaan numeeriseen etuun. ennen pelin loppua maalin teki jälleen saudi-arabian joukkueen kadeshin kulmapotku, ja maali lyötiin.

vielä yhdellä pelaajalla kiinan joukkue luovutti pallon kahdesti kulmapotkuissa 70 minuutin ajan. päävalmentaja ivankovicin taktiset järjestelyt ja ennenaikaiset vaihdot herättivät epäilyksiä.

lähde: weibo-kuvakaappaus

pelin jälkeen kymmenet tuhannet kiinalaiset jalkapallofanit katsoivat peliä dalian barracuda bay -stadionilla yhteen ääneen: "ivan on poissa luokasta." internetissä aihe "ivan on poissa luokasta" tuli myös kuumaksi hakuaiheeksi . monet nettiläiset kommentoivat: "kolme maalia teki saudi-arabia "nähdessäni 1:2, luulin tehneeni maalin, mutta tulos oli omamaali "11 voitti 10 ja joku ohitti minut."

lähde: xinhua news agency

kuuluisa suukappale han qiaosheng julkaisi artikkelin, jossa kommentoi tätä peliä: "teimme ensimmäisen maalin ja teimme yhden pelaajan lisää, ja se oli melkein 70 minuuttia! lopulta hävisimme xx:lla... mistä voimme järkeillä?" kiinan joukkueen päävalmentaja, hän esitti myös kysymyksiä: "päävalmentaja ivanin paikan päällä tehtyjen säätöjen tahti oli liian hidas ja heikko. kaikilla kentän pelaajilla oli heikot jalat. jopa vastustajan valmentaja mancini tiesi, että hän teki säätöjä tasapelissä. miksi otat kakun?" han qiaosheng sanoi suorastaan, tämä tappio oli jopa kiusallisempi kuin tappio 0:7?

urheilukommentaattori zhan jun julkaisi myös: "on sääli hävitä hyvä peli!!! et voi tehdä näin pistettä. en tiedä milloin se tapahtuu seuraavaksi... valmennushenkilökunta ei käskenyt hyvin. paikka, ja vaihto oli liian myöhäistä ja liian konservatiivinen!" selvä! jalkapallokeisarin virkamies weibo kirjoitti julisteeseen: "voiko tämäkin hävitä jalkapallomaajoukkue avasi 19 minuuttia 1:0 yhdellä pelaajalla, mutta lopulta voitti saudi-arabia 1:2!"

ottelun jälkeen pidetyssä lehdistötilaisuudessa toimittajat kysyivät kiinan joukkueen valmentajaa ivankovicilta, irtisanooko hän luokan. hän sanoi: "irtisokysymystä ei pidä ottaa esille. viime peli oli todella suuri tappio. mutta. ryhmässä on kolme suosittua joukkuetta, ja ne ovat kaikki erittäin vahvoja se on myös erilainen kuin viimeinen peli, ja meillä on suurempia toiveita joukkuetta kohtaan.

toistaiseksi kiinan joukkue on kärsinyt kaksi peräkkäistä tappiota mm-karsintojen avausvaiheessa ja on edelleen pisteillä c-lohkon lopussa. edellisessä vierasottelussa japania vastaan ​​kiinan joukkue kärsi 0-7 tappion, mikä loi suurimman tappion maailman alkuerissä ja teki useita tappioennätyksiä. tällä hetkellä kiinan joukkue, joka on hävinnyt kaksi peräkkäistä peliä, on ainoa joukkue c-lohkossa, joka ei ole tehnyt pisteitä, ja karsintatilanne on kiireellinen.

(lähde: jimu news)

saat lisää jännittäviä tietoja lataamalla "jimu news" -asiakasohjelman sovellusmarkkinoille. älä tulosta uudelleen ilman lupaa.