US Openin 9. sija vetäytyy! Kiina Jinhua hyötyi, Zheng Qinwen tasoitti ja Shang lopetti hyvän alun?

2024-08-27

Vuoden 2024 US Open käynnistyi suurella jännityksellä ensimmäisellä kierroksella naisten kaksinpelin 9. sijalla. Ensimmäinen kierros. No. 7 siemen Zheng Qinwen hävisi ensimmäisessä erässä lukemin 4-6, mutta toi nopeasti menetetyn kentän toisessa erässä ja tasoitti 1-1. Shang Junchengin ja Bublikin välinen taistelu on edennyt finaaliin. Kiinalainen nuori on erittäin energinen ja tekee kaikkensa saadakseen hyvän alun ja saattaa voittaa ensimmäisen US Openin voittonsa.

Sakkari on Kreikan ensimmäinen sisar. Hänen syöttönsä on voimakas ja raskas. Wang Yafan on ollut epäedullisessa asemassa viimeisten 3 pelin aikana vastustajiaan vastaan, voittaen yhden ja hävinneen 2. Tämän päivän ottelussa China Jinhua meni hulluksi ensimmäisessä erässä, löi 2 ässää ja teki 8 voittopistettä sekä ensimmäisellä että toisella syöttökerralla. niistä. Sakkari teki peräti 14 ei-pakollista virhettä ja epäonnistui kerran ottelussa rikkomaan servoa, mikä johti 2-6 tappioon ensimmäisessä erässä. Sen jälkeen Sakkari päätti vetäytyä kilpailusta, ja Wang Yafanista tuli ensimmäinen kiinalainen kultainen kukka toiselle kierrokselle ja edunsaaja.

Zheng Qinwen on ollut parrasvaloissa tällä kaudella, hänestä tuli Australian avointen kakkonen, hän puolusti mestaruutta menestyksekkäästi Palermossa ja voitti naisten kaksinpelin kultamitalin Pariisin olympialaisissa kirjoittaakseen historian uudelleen. US Openin ensimmäisellä kierroksella Anisimovaa vastaan ​​Zheng Qinwen hävisi ensimmäisessä erässä 1-5. Hän ei pystynyt toipumaan voitettuaan 3 peräkkäistä peliä ja hävisi 4-6. Osapuolet takasivat toisensa toisen erän neljässä ensimmäisessä pelissä , suoria vaihtoja ja kaksi syöttöä sisä- ja ulkokulmasta toisen suoran pelin voittamiseen. Pelipisteessä tilanne oli tasan 6-4 ja molemmat osapuolet palasivat samalle lähtöviivalle.

Shang Juncheng teki US Openin pääsarjan debyyttinsä. Ensimmäinen erä oli tasan 4:ssä, ja voitti sitten 6-4. Viimeisessä erässä Cheng Cheng epäonnistui menettäessään kolmannen tarjouksensa. Tällä hetkellä hän on 3-5 takana.