China Golden Flower on ensimmäinen pelaaja, joka on pudonnut! Yuan Yue matkusti ensimmäisellä kierroksella, Wang Yafan hyväksyi peruutuslahjan, Zheng Qinwen voitti 3-0 viimeisessä erässä

2024-08-27

Vuoden 2024 US Open avautuu, ja Kiinan ensimmäinen Golden Flowerista pudonnut pelaaja on syntynyt! Lähes 2 tunnin kiihkeän taistelun jälkeen Yuan Yue voitti Andreevan 0-2 ja järjesti edestakaisen matkan häviten kuuluisalle venäläiselle pelaajalle ensimmäistä kertaa. Kun Wang Yafan voitti ensimmäisen erän, hän sai vetäytymislahjan 9. siemen Sakarilta ja meni suoraan toiselle kierrokselle. Zheng Qinwen teki tasapelin Anisimovan kanssa kahdessa ensimmäisessä erässä. Hän rikkoi syöttönsä kahdessa erässä ja johti 3-0 isolla pisteellä.

Yuan Yue on kiinalainen kultakukka, joka syntyi 1990-luvulla. Tällä kaudella Yuan Yue rikkoi kiertueen mestaruuden kuivuuden ja teki historiaa saatuaan kiellon osallistua Austin 250 -tapahtumaan, ja pääsi sitten ensimmäistä kertaa IW-kilpailun 8 parhaan joukkoon. Tässä US Openissa Yuan Yue kohtaa Andreevan ensimmäisellä kierroksella. On syytä odottaa, voiko hän voittaa vastustajansa uudelleen kolmen vuoden takaisen Selva-Gardena-ottelun jälkeen.

Andreeva valmistautui hyvin ensimmäisessä erässä, ja hän voitti viisi peliä peräkkäin alusta alkaen, mikä sinetöi voiton 5-0. Yuan Yue yritti parhaansa liian myöhään eikä onnistunut kääntämään tilannetta kolmessa peräkkäisessä pelissä, häviten 3-6. Toisessa erässä China Golden Flower taisteli kovaa ja jäi 1-3:n jälkeen, mikä pakotti pelin tie-breakiin. He hävisivät 7-9 ensimmäinen kiinalainen kultainen kukka.

Wang Yafan pelasi nro 9 siemen Sakkari hänen ensimmäisessä ottelussa ja voitti ensimmäisen erän 6-2 Tällä hetkellä kreikkalainen sisar ei pystynyt jatkamaan peliä ja päätti vetäytyä lahjasta ja meni suoraan toinen kierros. Zheng Qinwen osoitti jälleen todellisen luonteensa käänteisenä kuningattarena. Hän hävisi ensimmäisessä erässä 4-6. Toisessa erässä hän pysäytti vastustajansa vahvalla tarjouksella ja vastasi 6-4 tasoittaakseen pisteet. Viimeisessä erässä Zheng Qinwen voitti 3 peliä peräkkäin ja tilanne oli loistava. Hän on äärettömän lähellä 64 parasta.