Jalkapalloliiton Cupin Peking-Shanghai-taistelu ilmaantuu jälleen kiistaan! Guoanin rangaistuspotku peruttiin, ja seuran virallinen media kuulusteli julkisesti erotuomaria

2024-08-23

FA Cupin puolivälierien toisena ottelupäivänä Beijing Guoan pelasi Shanghai Shenhuaa vastaan ​​vieraissa kotoa vastaan. Tämä oli joukkueen kolmas kohtaaminen tällä kaudella. Kahdessa edellisessä pelissä Guoanilla oli 1 voiton ja 1 tasapelin lyömätön ennätys, erityisesti Shenhuan 2-1-voitto kotonaan, mikä katkaisi vastustajansa tällä kaudella lyömättömän putkeen.

Ennen tätä peliä Guoan kärsi 2-ottelun voittamattomasta sarjasta Kiinan Superliigassa, kun hän teki 2-2-tasapelin Qingdaon länsirannikolta ja tasapeli Zhejiangin kanssa 0-0 kotonaan. Vaikka tappiota ei tullut, Guoan-pelaajien suorituksissa kentällä ja päävalmentaja Suarezin paikan päällä komennossa oli suuria ongelmia, joten monet Pekingin fanit kyseenalaistivat heidät.

Tätä taustaa vasten Guoanin vieraspeli Shenhuaa vastaan ​​on erityisen tärkeä. Aiemmin kotimainen jalkapalloalan ammattilaismedia kertoi, että jos Guoan ei voi voittaa Shenhuaa poissa kotoa jalkapalloliiton Cupissa, valmentaja Suarez erotetaan.

Siksi kaikki Guoanin turvallisuustiimin jäsenet toivovat kovasti voittavansa Shanghai Shenhuan vierasottelussa ja edetä jalkapalloliiton Cupin välieriin. Tämän pelin tulos kuitenkin pettyi kaikkiin, ja lopulta Guoan hävisi Shenhualle 1-2 ja jäi jalkapalloliiton cupin 8 parhaan joukkoon.

Koko pelin aikana Guoan ja Shenhua eivät esiintyneet todellisella tasollaan. Koska he juuri hävisivät Guoanille vierasottelussa, Shenhua pelasi hieman arasti tässä pelissä. Hän ei tehnyt paljoa hyökkäyksessä. Hän luotti vain Teixeiran uraauurtavaan kaukolaukaukseen ensimmäisen puoliajan 12. minuutilla murtautuakseen Guoan-joukkueen ovesta 1-0-johtoon.

Pelin toisella puoliskolla Guoan lähti hyökkäykseen, mutta useiden hyökkäävien pelaajien esitys oli epätyydyttävä. Varsinkin Lin Liangmingin tila on ollut erittäin huono viimeisten useiden liigakierrosten aikana, mutta valmentaja Suarez on aina vaatinut Lin Liangmingin käyttämistä aloittimena. Tässä kampanjassa Lin Liangmingista tuli jälleen Guoan-joukkueen "hyökkäävä terminaattori". Hän teki hyökkäyksessä monia matalan tason virheitä, jotka pyyhkivät pois Guoan-joukkueen rikoksen.

Tästä huolimatta Guoanin ulkomaalainen hyökkääjä Fabio sai hyvän mahdollisuuden maalintekoon 51. minuutilla Wang Zimingin laukaus rangaistusalueellaan ja muodosti toisen hyökkäyksen -laukaus, Jiang Shenglong veti hänet maahan hänen takanaan.

Tämän jälkeen Guoan-pelaajat valittivat yhdessä erotuomari Mai Maitijiangille ja hakivat rangaistuspotkua. Fabio esitteli myös Maimaitijiangille repeytyneet jersey-hihat. Kommunikoituaan VAR-tuomarin kanssa Maimaitijiang juoksi kentän ulkopuolelle katsomaan videotoistoa ja totesi lopulta, että Fabio oli pelannut ensin käsin eikä rangaistuspotkua tuomittu.

VAR-tarkistusjärjestelmän tarjoamat monikulmaiset videotoistot eivät osoittaneet, että Wang Zimingin lyönti osui Fabion käsivarteen, vaan hänen vatsaan, eikä Fabio avannut kättään Sääntöjen mukaan palloa ei pitäisi pitää käsipallona .

Jiang Shenglongin veto oli erittäin ilmeinen. Siksi Maimaitijiangin pitäisi todeta, että Shenhua rikkoi rangaistusalueellaan ja antoi Guoanille rangaistuspotkun. Siksi tämä rangaistus aiheutti myös valtavan kiistan Guoan-klubin virallinen media jopa kirjoitti sosiaalisessa mediassa: "Missä laukauksessa näit pallon osuvan Fabion käteen?" Maimaitijiangin epäilyksiä.

Sen jälkeen Shenhua käytti vastahyökkäystä pysäytysajalla ja Chen Jin teki toisen maalin. Vaikka Zhang Yuning sai maalin takaisin 2 minuuttia myöhemmin, Guoan hävisi silti Shenhualle 1-2. Pekingin ja Shanghain jalkapalloliiton Cup-taistelun hävinnyt Suarez todella erottaa, riippuu siitä, onko seuralla tarpeeksi rohkeutta...