1554 ihmistä vuoden 2024 hengshui lake marathonissa "rikkoi kolme"

2024-09-23

alkuperäinen nimi: 1 554 ihmistä vuoden 2024 hengshui lake marathonissa "break three"

22. päivänä 2024 hengshui lake marathon ja national marathon championship (toinen pysähdys) ammuttiin hengshui cityssä hebein maakunnassa. viileällä ja miellyttävällä järvenrantaradalla 1554 juoksijaa onnistui "rikkomaan kolme" (3 tunnissa) ja heistä 148 rikkoi "230"-rajan (päättyi 2 tunnissa ja 30 minuutissa).

hengshui lake marathon on järjestetty vuodesta 2012, ja se on luokiteltu yleisurheilun "gold label event" -tapahtumaksi vuodesta 2014 lähtien, tapahtuma on sisällytetty kiinan maratonin mestaruuskilpailuihin. tämän tapahtuman lähtö- ja loppupiste sijaitsee hengshui lake marathon squarella. radan keskikorkeus on 22 metriä ja vain 10 käännöstä pääsevät hyvässä kunnossa.

tapahtuma koostuu kahdesta tapahtumasta: maraton ja terve juoksu (5 kilometriä) maratonissa on 10 000 osallistujaa ja 10 000 osallistujaa 26 maasta ja alueelta, mukaan lukien kiina, etiopia, kenia, saksa ja iso-britannia , ja kanadassa.

miesten maratonissa kenialainen kip collier voitti mestaruuden ajassa 2 tuntia, 09 minuuttia ja 57 sekuntia. naisten maratonin mestari kuului etiopialaiselle pelaajalle amutelle, joka voitti mestaruuden ajalla 2 tuntia, 23 minuuttia ja 39 sekuntia ja rikkoi kilpailuennätyksen.

"tämän päivän peli tuntuu erittäin hyvältä, olen erittäin tyytyväinen. ympäristö täällä on erittäin kaunis, tapahtuma on erittäin ammattimainen, tämä on onnistunut peli, kip collier sanoi pelin jälkeen.

maratonin sm-kilpailuihin liittyvistä tuloksista feng peiyou voitti miesten mestaruuden ajalla 2 tuntia, 10 minuuttia ja 13 sekuntia ja tsering tsomo voitti naisten mestaruuden ajalla 2 tuntia, 26 minuuttia ja 47 sekuntia.

feng peiyou sanoi: "tämän päivän tulokset ovat varsin tyydyttäviä. kilpailin viime vuonna hengshui lake marathonissa. tämän vuoden tapahtuman järjestelyä on paranneltu, ja yleinen fiilis on erittäin hyvä. yleisöstä kuului hurrauksia matkan varrella, mikä antoi minulle lisää voimaa."

tätä tapahtumaa isännöivät kiinan yleisurheiluliitto, hebein maakunnan urheilutoimisto ja hengshuin kaupungin kansanhallitus. (yang-fani)