uutiset

wirtz puhalsi vastahyökkäyksen torveen neljännellä maalillaan viimeisen 3 pelin aikana, ja leverkusen voitti jälleen pysäytysajan 4-3.

2024-09-23

bundesliigan neljännellä kierroksella leverkusen käänsi wolfsburgin 4-3 ja järjesti maata järisyttävän maalitaistelun.

vain pelin 4. minuutilla wolfsburg onnistui räjäyttäessään pallon ja pudotti pallon omaan oveensa.

pharmaceuticals tasoitti 13. minuutilla. xhaka keskitti oikealta wirtziin rangaistusalueen yläosassa, ja saksalainen todellinen ydin teki kaukolaukauksesta tasan 1-1. wirtz teki neljännen maalinsa kolmessa edellisessä pelissä kaikissa kilpailuissa. tällä kaudella hän on tehnyt 6 maalia ja yhden syöttöpisteen 7 pelissä kaikissa kilpailuissa, ja hän on tehnyt maalin jokaisessa ensimmäisessä pelissä tämän kauden jälkeen.

32. minuutilla grimaldo teki kulmapotkun oikealta ja teki maalin takaapäin puskulla, ja lääkeyhtiö muutti 2-1.

36. minuutilla wolfsburg teki kulmapotkun vasemmalta, ja pojanaou teki puskulla maalin eteen 2-2.

45. minuutilla swanberg sai pallon keskeltä eroon puolustajasta ja teki kaukolaukauksen kaarelta johtoon 3-2.

48. minuutilla leverkusen teki jälleen tasoitusmaalin vasemmasta kulmapotkusta ja teki 3-3.

89. minuutilla frimpongin kaatamisen jälkeen gerhardt astui jälkimmäisen nilkkaan ja hänet karkotettiin punaisella kortilla, jonka wolfsburg löi 10-11.

93. minuutilla boniface teki useita käänteitä ja käänteitä pharmaceutical factoryn taktisessa kulmapotkussa maalin edessä tapahtuneessa lähitaistelussa ja teki maalin 4-3.

tilastojen mukaan leverkusen on viime kaudesta lähtien pelannut tasapelin tai voiton väliajassa 13 pelissä. näin on ollut kahdessa tämän kauden neljästä bundesliiga-ottelusta.

nämä pelin käänteet päättyivät lopulta leverkusenin käänteeseen ja voittoon. tämän kampanjan jälkeen pharmaceutical factory sijoittui toiseksi 9 pisteellä 3 voitolla ja 1 tappiolla 4 kierroksella, 3 pistettä voittamattoman bayernin jäljessä ja maalierolla 9 pistettä vähemmän vastustajiaan.

klo 0.30 syyskuun 29. päivänä pekingin aikaa, bundesliigan viidennellä kierroksella bayern ja leverkusen käyvät suoraa vuoropuhelua.

(alkuperäinen sohu sports: smiling jiuquan)