la liga - viniciuksen oma maali ja mbappen rangaistuslaukaus real madridia vastaan ​​4-1 espanyol

2024-09-22

syyskuun 22. päivänä klo 2.45 pekingin aikaa alkoi la ligan kuudennen kierroksen ottelu kaudella 2024-2025. jättiläinen real madrid kohtasi kotonaan espanyolia. ottelun ensimmäisellä puoliajalla joukkueet eivät menestyneet keskenään. ottelun toisella puoliskolla courtois teki oman maalin, ja sitten carvajal, vinicius, rodrygo ja mbappe tekivät neljä peräkkäistä maalia. ottelun lopussa real madrid voitti espanyolin kotonaan 4-1.

6. minuutilla mbappe otti pallon etukentän oikealta puolelta, murtautui läheltä perusviivaa ja loi kulmapotkumahdollisuuden. kulmapotku meni keskelle, militaon pää osui maaliin ja pallo suljettiin. 8. minuutilla bellingham kaatui maahan loukkaantuneena, ja joukkueen lääkäri tuli hoitoon muutaman säädön jälkeen bellingham palasi peliin. 11. minuutilla guler syötti pallon puskulla, ja mbappe osui maaliin pienestä kulmasta pysähtyessään rintaansa. 12. minuutilla modric otti pallon etukentän oikealta puolelta ja ampui suoraan, mutta laukaus esti. 15. minuutilla bellingham sai käänteisen kolmion syötön joukkuetoveriltaan rangaistusalueen oikealta puolelta ja hänen laukauksensa estettiin. 21. minuutilla bellingham poimi pallon rangaistusalueen vasemmalta puolelta ja löi sen keskeltä. mbappe sai pallon rangaistusalueelle ja heitti pallon, mutta maalivahti takavarikoi pallon.