miami kärsi tasapelin, mutta messi ja martino näyttivät rentoutuneilta! syy: se ei vaikuta ensiksi

2024-09-22

tänä aamuna pekingin aikaa miami pelasi toisen peräkkäisen vierasottelunsa major leaguessa, ja tulos oli tasapeli. viimeisessä pelissä myös miami tasoitti kotijoukkueen 2-2 pelin viimeisessä vaiheessa. kaksi peräkkäistä vieraspeliä on hidastanut miamin maalintekotahtia, mutta se ei näytä vaikuttavan kenraalin mielialaan. varsinkin messi, joka pelasi koko pelin, hänen ilmeensä on aina niin vakaa!

tämä peli alkoi kello 2 tänä aamuna pekingin aikaa. monet kiinalaiset fanit eivät ehkä jääneet katsomaan sitä (joten editori tekee enemmän animoituja kuvia tässä artikkelissa). iltapäivä paikallista aikaa lisäksi kyseessä on peräkkäinen vieraspeli.

toisen puoliajan 30. minuutilla miami järjesti terävän hyökkäyksen keskeltä ja lähetti upean läpipallon laiturilta, otti pallon mukavasti ja lähetti upean keskityksen rangaistusalueellaan maalin edestä tehty jatkolaukaus auttoi inter miamia pääsemään umpikujaan.