brasilian kolme kärkihyökkääjää tekivät kaikki maaleja, ja mbappen rangaistuslaukaus oli hieman kiusallinen real madrid 4-1 espanyol voitti 3 peräkkäistä peliä.

2024-09-22

syyskuun 22. päivänä klo 3.00 pekingin aikaa, la ligan kuudennessa kierroksella real madrid kohtasi espanyolin kotonaan.

ensimmäisellä puoliajalla mbappe menetti hyvän tilaisuuden ja puoliajan tasapeli oli toisella puoliajalla, ja courtois teki vahingossa oman maalin tasoittaakseen brasilian kolme parasta vinicius, vinicius ja rodrigo ja enderrick tekivät molemmat pallon, vinicius syötti ja ampui, rodrigo teki maalin ja enderrick tuli penkiltä auttamaan mbappea maalinteossa rangaistuspotkusta.

lopulta real madrid pyyhkäisi espanyolin kotonaan 4-1 ja voitti kolme peräkkäistä la liga -voittoa.

real madrid vs espanyol,ancelotti järjesti 433-muodostelman, jossa mbappe olivat mukana gulerin ja rodrigon rinnalla, ja bellingham muodostivat kolmen keskikenttäpelaajan, carvajal ja joan amé, militao ja fran garcia sekä courtois lähtöhinta on peräti 856 miljoonaa euroa.espanjalaisilla on 532-muodostelma, jonka lähtöhinta on 34,8 miljoonaa euroa.