saudi-arabian uusin pistetaisteluraportti: cristiano ronaldo laukaisee, riad pyyhkäisi voiton, jeddah nationals räjäytti 4 maalia

2024-09-21

saudi-arabian neljäs kierros jatkuu. riad voitti vieraana haastaakseen dammamin, ja he pyyhkäisivät vastustajansa 3-0 ja voittivat runsaan voiton. tässä pelissä ganem erotettiin 33. minuutilla ja loi rangaistuspotkumahdollisuuden. ronaldo suoritti rangaistuspotkun ja teki pallon tasaisesti. cristiano ronaldon rangaistuspotkut ovat niin luotettavia. hän teki 15 rangaistuspotkua riadissa ja teki ne kaikki. toisella puoliajalla naidi teki maalin pienestä kulmasta laajentaakseen maalia. tämä maali oli manen syöttö. myöhemmin mane lähetti toisen syöttöpisteen, ja talisca teki maalin voimakkaalla laukauksella rangaistusalueen keskeltä. tämä maali tuhosi jännityksen ottelusta. ronaldo melkein teki maalin kahdesti viime hetkellä, mutta valitettavasti hänen laukauksensa hylättiin poikkipuusta. lopputulos 3-0!

tässä pelissä ronaldo teki 4 laukausta, 1 maalin, 1 osuman ja 2 avainta syöttöä. hän voitti ottelun miehen palkinnon. itse asiassa manen suorituskyky ei ollut huonompi kuin ronaldo. hän lähetti 2 syöttöä ja 4 avainsyöttöä, mikä oli erittäin tärkeä rooli riadin voittohyökkäyksessä. tällä hetkellä maalintekijälistalla ronaldo ja talisca ovat molemmat tehneet 3 maalia, 3 maalia ensimmäisen sijan mitrovicin jäljessä.