jamal, joka oli kuumassa kunnossa ja teki ensimmäisen maalinsa mestarien liigassa, ei onnistunut estämään barcelonaa kauden ensimmäisestä tappiosta.

2024-09-20

tänä kesänä em-kisoissa loistanut yamal saavutti uuden virstanpylvään mestarien liigassa, mutta siitä tuli "kilometritragedia".
varhain aamulla 20. syyskuuta pekingin aikaa 2024-2025 uefa mestarien liigassa pelattiin ensimmäisen kierroksen kolmas pelipäivä. la ligan voimakas barcelona hävisi 1-2 ligue 1 monacolle vierasottelussa ja kärsi ensimmäisen tappionsa uudella kaudella.
barcelonan tappio kylvettiin ensimmäisten 10 minuutin aikana. maalivahti ter stegen teki syöttövirheen, ja keskuspuolustaja eric garcia pystyi vain kaatamaan japanilaisen hyökkääjän takumi minaminon, joka oli jo muodostanut yhden miehen hyökkäyksen rangaistusalueen edessä, ja erotuomari ajoi hänet ulos suoralla punaisella kortilla. . kuusi minuuttia myöhemmin ranskalainen teini-ikäinen akli ushe vei monacon johtoon.
garcia karkotettiin, mikä muutti pelin kulkua.10 vastaan ​​11 ja yksi maali takana, barcelona ei antanut periksi. 26. minuutilla yamal leikkasi sisään oikealta ja ampui matalan laukauksen auttamaan barcelonaa tasoittamaan maalin. tämä oli yamalin ensimmäinen maali mestarien liigassa. hänestä tuli 17 vuoden ja 68 päivän ikäisenä mestarien liigan historian toiseksi nuorin maalintekijä.
numeerisesti huonompi barcelona ei kuitenkaan selvinnyt vahingoittumattomana. 72. minuutilla he varastivat pallon takakentällä ja aloittivat vastahyökkäyksen 18-vuotias ilenihena teki yhden maalin ja lukitsivat tilanteen 2-1.
joukkue jäi jälkeen, ja yamal teki uransa ensimmäisen mestarien liigan maalin, mikä auttoi barcelonaa tasoittamaan pisteet hetkeksi.kun flick aloitti joukkueen valmentajana tänä kesänä, barcelona voitti viisi peräkkäistä liigavoittoa. tämä tappio oli heidän kauden ensimmäinen tappio. flick sanoi suorasukaisesti pelin jälkeen, että punainen kortti muutti pelin kulkua: "teimme virheitä, mutta olemme tehneet kovasti töitä. monacon joukkue on loistava ja he ansaitsevat voiton saksan valmentaja paljasti, että hän rohkaisi pelaajia." pelin jälkeen toivon, että he voivat valmistautua seuraavaan liigaotteluun vahvemmilla henkisillä näkymillä.
yamal "polvistui" juhlimaan ensimmäistä maaliaan mestarien liigassa. kuvan lähde: xinhua news agencyjoukkue hävisi, ja uransa ensimmäisen mestarien liigan maalin tehnyt yamal antoi edelleen toivoa monille barcelonan faneille. kuudessa viime pelissä yamal on tehnyt 4 maalia ja antanut 4 syöttöä, mikä on jatkanut hyvää muotoaan tämän kesän em-kisoista barcelonaan. espanjan tiedotusvälineiden mukaan monaco vietti ottelua edeltäneellä viikolla lähes joka päivä jamalin puolustamiseen, mutta nuori nero teki maalin silti.
cristiano ronaldo kehui yamalia äskettäisessä haastattelussa. hän sanoi: "näin yamalissa erinomaisia ​​kykyjä. uskon, että hän on yksi tämän sukupolven parhaista pelaajista."