afc champions league 2: järkyttynyt! zhejiangin joukkue hävisi lion city marinersille 0-2 ja kärsi huonon alun afc champions leaguessa!

2024-09-20

kello 20 syyskuun 19. päivänä pekingin aikaa afc champions league 2:n f-ryhmän ensimmäisessä kierroksella zhejiangin joukkue haastoi lion city marinersin vierasjoukkueessa.

pelin alun jälkeen zhejiangin joukkue oli etulyöntiasemassa pallon hallinnassa. pelin edetessä evraa epäiltiin vastustajan potkaisun rangaistusalueellaan, mutta erotuomari ei sanonut mitään. ensimmäisen puoliajan 44. minuutilla lion city marinersin harlan teki maalin kaukolaukauksella. toisen puoliajan lestierna teki maalin ratkaisemattomalla käyräpallolla joukkueet kukaan ei saavuttanut mitään. lopulta zhejiangin joukkue hävisi lion city marinersille vierasottelussa 0-2 ja kärsi huonon alun afc champions leaguessa!

koko pelin ajan zhejiangin vauhti oli liian hidas, ja sekä piiritys että vastahyökkäys olivat liian hitaita, mikä johtui tappiosta. voi olla, että he kuluttivat liikaa fyysistä energiaa shanghai shenhuaa vastaan ​​viime kierroksella, mutta eivät mukautuva tekonurmeen. tietysti yksi häviötekijöistä oli myös se, ettei korkean pommituksen tekniikoita ja taktiikoita suunnitellut.

zhejiangin joukkue on pelannut varsin hyvin kiinan superliigassa tällä kaudella. heillä on tällä hetkellä 10 voittoa, 2 tasapeliä ja 13 tappiota, ja se on kiinan superliigassa 7. sijalla jalkapalloliiton pudotuksen jälkeen liigalla ei ole huolia putoamisesta eikä toivoa paranemisesta, joten zhejiangin joukkueella on vielä energiaa pelata aasiassa mestaruuskilpailussa tämän päivän tulos on hieman yllättävä!