9-2! bayern osoitti pelottavaa tulivoimaa ja "big fourin" esittänyt kane vei pelipallon uudelleen

2024-09-18

bayern, joka on hyvä "luomaan tragedioita", on saanut uuden uhrin.

varhain aamulla 18. syyskuuta pekingin aikaa bundesliiga-joukkue bayern münchen voitti kroatian dinamo zagrebin kotonaan 9-2 uefa:n mestarien liigan 2024-2025 ensimmäisellä kierroksella.

38-vuotiaasta entisestä belgialaismaajoukkueesta tuli tänä kesänä bayernin valmentaja. hänen johdolla joukkue oli voittanut neljä peräkkäistä voittoa liigassa ja saksan cupissa ja tehnyt yhteensä 15 maalia.

kane teki ensimmäisen rangaistuspotkun aloittaakseen tämän maalijuhlan.

kroatian mestarien vastassa bayern oli täydessä tulessa. ottelun ensimmäisellä puoliskolla kane teki rangaistuspotkun, guerrero ja olise tekivät kumpikin maalin, mikä auttoi heitä joutumaan 3-0-johtoon. toisen puoliajan alussa bayern jahtaa kaksi maalia viidessä minuutissa. taisteluhenkeen palannut bayern aloitti kuitenkin maalinteon ja teki kaksi rangaistuspotkua ottelussa oli 9-2.

takuya ogihara teki maalin matalalla laukauksella ja tasoitti kerran 2-3 dynamolle.

tästä pelistä tuli toiseksi suurin yhdessä pelissä tehtyjen maalien kokonaismäärä sen jälkeen, kun mestarien liigan rakennetta muutettiin kaudella 1992–1993, toiseksi vain borussia dortmundin 8–4-voiton jälkeen varsovan armeijasta kaudella 2016–2017. yhdeksän maalia yhdisti myös bayernin ennätyksen yhdessä ottelussa tehdyissä maaleissa mestarien liigassa, mikä teki siitä ensimmäisen joukkueen, joka on tehnyt yhdeksän maalia yhdessä ottelussa mestarien liigan uudelleenjärjestelyn jälkeen.

väliajalla goretzka teki maalin puskulla ja lukitsee tilanteen lukemiin 9-2.

tämän taistelun jälkeen kompanyn johtama bayern on tehnyt 24 maalia viidessä virallisessa pelissä, mikä osoittaa pelottavaa hyökkäysvoimaa. kompany kommentoi peliä: "joukkue on hyvässä kunnossa. päästimme kaksi maalia, koska kaikki reagoivat hieman hitaasti toisen puoliajan alussa. onneksi sopeuduimme ajoissa. tärkeintä on saada kaikki kolme pistettä ." voitto ei kuitenkaan päättynyt hyvin. se ei mennyt hänen päähänsä, "nautin myös (voitosta), mutta et voita yhtään pokaalia syyskuussa." kompany sanoi, että oli liian aikaista arvioida bayernin tämän kauden näkymiä.

englannin kapteeni kane, joka teki pelissä kolme rangaistuspotkua ja teki neljä maalia, otti pelipallon pois pelin jälkeen ja pyysi joukkuetovereitaan allekirjoittamaan sen. kane sanoi: "niin kauan kuin teen hattutempun, pidän pelipallon. nuoret pelaajat eivät ehkä halua allekirjoittaa palloa, mutta minun on silti allekirjoitettava se. laitan tämän pallon poikani viereen sängyssä, hän on hyvin onnellinen herätessään aamulla."

lähde: beijing news sports

toimittaja: zhao xiaosong