vuoden 2024 kansalliset sulkapallon yksilökilpailut päättyivät, zhejiangin nuori pelaaja wu mengying voitti yhden kullan ja yhden hopean

2024-09-17

chao news -asiakastoimittaja gao huasheng

vuoden 2024 kansalliset sulkapallon yksilökilpailut päättyivät äskettäin shenyangissa, liaoningissa. viisi henkilökohtaista mestaruutta voitti zhejiangin teini-ikäinen wu mengying ja hänen kumppaninsa shen xuanyao voitti sekanelinpelin.

kilpailu alkoi liaoningin maakunnallisella gymnasiumilla 8. syyskuuta ja kesti kahdeksan kilpailupäivää, ja siihen ilmoittautui 640 urheilijaa 24 ammattilaisjoukkueesta eri puolilta maata, mukaan lukien peking ja tianjin.

nelinpelitapahtumasta on tullut tämän kilpailun kohokohta, ja monia erinomaisia ​​pelaajia kilpailee molemmilla puolilla. toiseksi viimeisenä kilpailupäivänä molemmissa lajeissa semifinaaliin päässeet pelaajat joutuivat kestämään neljän pelin kokeen yhden päivän aikana. välierissä ma xixiang, wu mengying, feng xueying ja huang kexin pääsivät kaikki puolivälieriin. lopulta zhejiangin joukkueen 21-vuotiaasta wu mengyingistä tuli ainoa pelaaja, joka pääsi finaaliin molemmissa tapahtumissa. .

wu mengyingin moninpelin vuoksi hänen osallistuneen sekanelinpelin ja naisten nelinpelin finaalit järjestettiin järjestettäväksi ensimmäisessä ja viidennessä pelissä. ensimmäinen sekanelinpelin finaali oli kahden zhejiangin parin kaksintaistelu. neljä "post-03" -pelaajaa järjesti upean kolmen ottelun kovaa taistelua, joka kesti 63 minuuttia. lopulta shen xuanyao/wu mengying, jolla oli enemmän kokemusta kilpailusta, voitti liao pinyi/chen fan shutianin 23-21, 19-21, 21-14 ja voitti kansallisen mestaruuden ensimmäistä kertaa.

kolmen pelin tauon jälkeen wu mengying esiintyi jälleen viimeisessä naisten nelinpelin finaalissa. hän ja zheng lan hävisivät guangdongin joukkueen chen xiaofei/feng xueyingille 18-21, 14-21 ja voitti toiseksi. mestaruuden voitettuaan chen xiaofei/feng xueying seisoi naisten nelinpelin mestaruuden palkintokorokkeella kansallisessa kilpailussa seitsemännen kerran.

naisten kaksinpelin finaalissa pekingin joukkueen cai yanyan voitti shandongin joukkueen zhang xinranin 21-12, 16-21, 21-13 puolustaakseen titteliä ja voittaakseen mestaruuden kahtena peräkkäisenä vuonna. miesten kaksinpelin finaalissa jiangxin joukkueen zhao junpeng voitti zhejiangin joukkueen zhou xinyun ja voitti miesten kaksinpelin mestaruuden kansallisessa kaksinpelissä kahdeksan vuoden 2016 jälkeen. miesten nelinpelin finaalissa anhui-joukkueen tan qiang/liu yang voitti shanghain shang yichen/hu keyuanin. tämä oli ensimmäinen kerta, kun anhui-joukkue voitti kansallisen mestaruuden kultamitalin.

lokakuun lopusta marraskuun alkuun kansalliset sulkapallon joukkuemestaruuskilpailut (tulokset liittyvät 15. kansallisten pelien sulkapallon karsintaturnauksen siemensijoitukseen) järjestetään fuzhoussa, fujianissa. (kuva kiinan sulkapalloliiton viralliselta verkkosivustolta)