"lasit lentävä mies" xu zhuoyi voitti kansallisen yleisurheilun mestaruuden hän kirjoitti: eräänä päivänä haluan edustaa kiinaa aitajuoksussa

2024-09-17

kiinan yleisurheiluliiton mukaan vuoden 2024 kansalliset yleisurheilumestaruuskilpailut päättyivät 16. päivänä quzhoussa, zhejiangin osavaltiossa. ensimmäisessä miesten 110 metrin aitajuoksussa sinä iltana shanghain joukkueen xu zhuoyi meni johtoon ajalla 13,31 sekuntia, ja jiangsun joukkueen liu junqian sijoittui toiseksi ajalla 13,41 sekuntia. toinen nuori pelaaja shanghain joukkueesta, chen yuan, voittaa pronssimitalin ajalla 13,49 sekuntia. pelin jälkeen xu zhuoyi lähetti viestin: "eräänä päivänä haluan edustaa kiinaa aitajuoksussa."

aiemmin kerrottiin, että pariisin olympialaisissa kilpailemaan silmälaseja käyttänyt xu zhuoyi herätti kiivaita keskusteluja nettilaisten keskuudessa: "tämä kuva näyttää siltä, ​​että hän osallistuu matematiikan olympialaisten kilpailuun, miksi hän meni olympialaisiin?" jotkut nettikäyttäjät nimesivät myös xu zhuoyin "tappavaksi tutkijaksi". miesten 110 metrin aitajuoksun karsintakilpailussa pariisin olympialaisiin xu zhuoyi juoksi 13,40 sekuntia ja eteni semifinaaliin ryhmän ensimmäisenä. kuitenkin välierissä xu zhuoyi juoksi 13,48 sekuntia ja sijoittui ryhmässä 7. valitettavasti hän ei päässyt finaaliin.

vuonna 2003 syntynyt xu zhuoyi tuli shanghain songjiang no. 7 middle schooliin peruskoulun valmistuttuaan ja aloitti yleisurheiluharjoittelun. vuonna 2020 xu zhuoyi rekrytoitiin sun haipingin alaisuudessa, ja hänestä tuli hänen nuorin oppipoika. sun haiping on liu xiangin mentori. sun haiping analysoi syitä, miksi xu zhuoyi jäi olympialaisten aitajuoksun finaaliin: riittämätön säätö ja kilpailukokemuksen puute. hän sanoi, että xu zhuoyin ongelma on pääasiassa hänen tulevaisuudessaan, ja alkuongelma on suhteellisen suuri.

viime vuoden hangzhou aasian kisat voitti valitettavasti pronssia xu zhuoyi kirjoitti kerran: "nuori mies on tehnyt suuren tavoitteen tulla maailman parhaaksi." xu zhuoyi ei ollut halukas pääsemään olympialaisten finaaliin tällä kertaa. hän toivoi saavansa maailman nähdä, että kiinan 110 metrin aitajuoksu on edelleen vahva kohta. , tämä tapahtuma on todellakin saavuttanut jäätymispisteen kiinassa, koska emme tehneet hyvää perintötyötä, mikä johti nyt pieneen katkeamiseen, joten toivon silti ottavani johdon ja pyrin saamaan tämän projektin jatkumaan kasvaa vahvemmiksi."

kattavat tiedot osapuolten sosiaalisilta tileiltä, ​​xinhua news agency, @oriental sports daily, the paper jne.

(lähde: xiaoxiang morning news)

jos haluat lisää jännittäviä tietoja, lataa "jimu news" -ohjelma sovellusmarkkinoilla. älä tulosta uudelleen ilman lupaa, niin saat maksun.