4-1, 59-vuotias flick on hämmästyttävä: hän teki 15 pistettä 5 voitolla viidestä ottelusta ja johti joukkueen ykkössijalle la ligassa.

2024-09-16

tänä iltana la ligan jättiläinen barcelona ohjasi la ligan viidennen kierroksen barcelona vieraili viime kauden kolmannella sijalla ja sijoittui kuudenneksi ennen peliä.

barcelona siirtyi 2 maalin johtoon ensimmäisellä puoliajalla. yamal teki maalin kahdesti 7 minuutin aikana, ja lewandowski lähetti maalisyötön ensimmäisellä puoliajalla. toisella puoliajalla conde lähetti ensin upean syötön pienestä kulmasta rangaistusalueelle auttamaan barcelonaa kasvattamaan johtoaan sen johto pelin lopussa porto lähetti upean syötön, ja stuani auttoi gironaa saamaan maalin. lopulta barcelona voitti gironan vieraana.

59-vuotias flick on todella hämmästyttävä kun hän aloitti barcelonan valmentajana, hän johti barcelonan 5 voittoon ja 15 pisteeseen la ligassa, mikä johti barcelonan ensimmäiselle sijalle. kun hän astui virkaan, monet ihmiset eivät olleet optimistisia hänen suhteensa eivätkä odottaneet hänen aloittavan niin hyvin barcelonan valmentajan!