uutiset

guangdongin vammainen urheilija zhou guohua rikkoi kaksi maailmanennätystä ja voitti kultaa pariisin paralympialaisissa

2024-09-07

china news service, guangzhou, 7. syyskuuta (zhang lu) guangdongin maakunnan vammaisten liiton uutisten mukaan 6. syyskuuta paikallista aikaa guangdongin vammaisurheilija zhou guohua (johtaja jia dengpu) liittyi wang haon, wen xiaoyanin, ja hu yang muodostavat joukkueen kiinan joukkue eteni finaaliin 45,09 sekunnissa pariisin paralympialaisten yleisurheilun 4×100 metrin sekaviestin alkuerissä ja rikkoi maailmanennätyksen. finaalissa kiinan joukkue rikkoi jälleen maailmanennätyksen ja voitti mestaruuden 45,07 sekunnissa.

zhou guohua, 34, syntyi baotoussa, sisä-mongoliassa. hän on nyt urheilija dongchengistä, guangdongista. nämä ovat hänen kolmannet paralympialaiset. lontoon paralympialaisten naisten 100 metrin t12-finaalissa hän voitti mestaruuden ajalla 12,05 sekuntia ja rikkoi maailmanennätyksen. vuoden 2016 rion paralympialaisissa zhou guohua ja hänen joukkuetoverinsa voittivat kultamitalin naisten t11-t13 4 × 100 metrin viestissä. tänä vuonna 30. elokuuta hän voitti hopeaa pariisin paralympialaisten naisten t11 pituushypyn finaalissa ajalla 4,91.

zhou guohua ja johtaja jia dengpu ovat yhä enemmän yhteistyöhaluisia harjoittelussa ja sisäänajossa. auttaakseen zhou guohuaa keskittymään kansainvälisiin kilpailuihin valmistautumiseen, jia denpu jopa viivästytti tutkinnon suorittamistaan ​​neljällä vuodella. zhou guohua työskenteli myös kovasti ja voitti useita kertoja kulta- ja hopeamitaleita kansainvälisissä kilpailuissa. näissä paralympialaisissa hän seisoi jälleen korkeimmalla palkintokorokkeella.

tähän mennessä guangdongin vammaiset urheilijat ovat voittaneet 10 kultaa, 6 hopeaa ja 3 pronssia pariisin paralympialaisissa. (loppu) [toimittaja: zhang ziyi]