miksi japanilainen valmentaja on edelleen tyytymätön pelin jälkeiseen harjoitteluunsa voittamisen jälkeen kiinan 7-0? voit ymmärtää sen välittömästi katsomalla japanilaisten pelaajien reaktioita.

2024-09-06

syyskuun 4. päivänä kiinan jalkapallomaajoukkue pääsi 18 parhaan joukkoon japanin jalkapallomaajoukkueen kanssa aasian mm-kilpailuissa menettää 1 pisteen, mutta emme koskaan uskoneet, että kiinan miesten jalkapallojoukkue kärsisi historian suurimman tappion.

ensimmäisen puoliajan 12. minuutilla japanin jalkapallomaajoukkueen ensimmäinen maali oli odottamaton. he käyttivät vain pick and roll -taktiikkaa, jotta kapteeni endo hiroshi sai täysin avoimen maalin. japanin joukkueen kaoru mitsuru käytti toista otsikkoa tavoitteemme rikkomiseen, ja vaikka tilanne olisi 2:0, kiinan jalkapallomaajoukkueen yleinen puolustus on silti hyväksyttävä , japanin maailmanlista sijalla 18 olemme 80-luvun ulkopuolella.

mutta toisella puoliajalla, kun fyysinen vahvuutemme ja keskittymiskykymme laskivat, kun ivan oli jäljessä, hän korvasi silti etukentän. kun ivan luovutti 5 puolustajaa, ovemme näytti olevan aina auki. 5 maali syntyi ja koko peli oli 7:0. kiinan miesten jalkapallomaajoukkue kärsi tuhoisan tappion. tämä oli myös kiinan miesten jalkapallomaajoukkueen historian suurin pisteero.