cristiano ronaldo tekee maalin ja tekee urallaan 900 maalia, portugali 2-1 kroatia

2024-09-06

suora lähetys, 6. syyskuuta: uefa nations league a:n ensimmäisellä kierroksella portugali vastaan ​​kroatia kotonaan. ensimmäisellä puoliajalla cristiano ronaldo teki maalin ja täytti uransa 900 maalin virstanpylvään! dalot teki maalin + oma maali! kumpikaan osapuoli ei saavuttanut saavutuksia toisella puoliajalla. lopulta portugali voitti kroatian 2-1.

pelin tärkeimmät tapahtumat]

7. minuutilla portugali siirtyi johtoon aikaisin! dalot meni rangaistusalueelle vinottain, otti pallon ja löi vasemmalla jalallaan maaliin livakovicin maalin ohi! portugali johtaa kroatiaa 1-0↓

34. minuutilla portugali antoi diagonaalisyötön vasemmalta, ja cristiano ronaldo teki maalin maalin eteen! hän saavutti uransa 900 maalin virstanpylvään! portugali johtaa kroatiaa 2-0↓

41. minuutilla kroatia pyyhkäisi oikeanpuoleisen maalin yli! klikkaa myöhemmin ja paina ovea! dalot nosti vahingossa jalkansa ja löi pallon omaan maaliinsa! kroatia teki voiton 1-2 portugali↓

[pelin keskittymishetki

6. minuutilla fee b ampui pitkän laukauksen rangaistusalueen huipulta! livakovic↓ pelasti pallon

11. minuutilla ronaldo antoi hienon syötön↓

14. minuutilla modric ampui kaukolaukauksen rangaistusalueen oikealta puolelta! pallo teki kaaren ja osui oikeaan sivuverkkoon! erittäin uhkaava↓

22. minuutilla ronaldo sai pallon leon kantapäästä! livakovic↓ esti laukauksen pienestä kulmasta

43. minuutilla neto syöksyi takakentällä ja eteni suurella nopeudella! vain muutama askel ja tulet kroatian rajoitusalueelle! oikea jalka laukaus rangaistusalueen oikealta puolelta osui poikkipalkkiin↓

56. minuutilla ronaldon laukaus rangaistusalueella estettiin↓

[molemman puolen kokoonpano]

portugalin avauskokoonpano: 1-diogo costa, 3-ruben dias, 14-inácio, 5-dalot, 19-nuno mendes, 23-vitinha, 8-b maksu, 10-b paikka, 20-neto, 17-leo, 7 -c ronaldo

portugalin vaihtopelaajat: 12-josé sa, 22-rui silva, 2-semedo, 4-antonio silva, 6-palinha, 9-gonza alves, 11- felix, 13-bega, 15-joao neves, 16-trincon, 18- ruben neves, 21-jota

kroatian avauskokoonpano: 1-livakovic, 3-pangracic, 4-gvadiol, 6-sutalo, 19-sosa, 2-jakic, 8-kovacic, 16-baturina, 15-pasalic, 10-modric, 9-kramaric

kroatian vaihtopelaajat: 12-labrovic, 23-kotarski, 5-zaletta karl, 7-morrow, 11-budimir, 13-petar sucic, 14-perry sic, 17-petkovic, 18-ivan shenucci, 20-pjaca, . susic, 22-matanovic