7-0 3-1! maailman alkukilpailuissa oli 5 häiriötä ja 1 summeri lyönti yhdessä yössä! neljä suurta joukkuetta ei voittanut, ja jalkapallomaajoukkue kärsi nöyryytyksen

2024-09-06

varhain aamulla 6. syyskuuta, pekingin aikaa, aasian top 18 of world preliminaris -sarjan ensimmäinen kierros päättyi kolmen sijoitetun joukkueen joukosta vain japani ja iran, kun taas etelä-korea menetti yllättäen pisteitä. lisäksi tämä ottelupäivä oli järkyttävä neljä vahvaa joukkuetta, mukaan lukien etelä-korea, saudi-arabia, qatar ja australia, jotka eivät voineet yhdessä.

5 jännitystä yhdessä yössä world preliminarisissa

tämän 18-kierroksen ensimmäinen järkytys tapahtui australian ja bahrainin välisessä ottelussa. lopulta australia kärsi 0-1-tappion kotonaan, ja bahrain katkaisi myös 6-pelin tappioputkensa australiaa vastaan.

lisäksi etelä-korea tasoitti kotonaan palestiinan 0-0, saudi-arabia tasoitti kotonaan indonesian 1-1 ja qatar hävisi kotonaan 1-3 yhdistyneille arabiemiirikunnille kaksi peräkkäistä aasian cupin voittajaa qatar hävisi täysin yhdistyneille arabiemiirikunnille, mikä oli niin yllättävää.

yksi yö maailman alkukilpailuissa: 1 tappo + 1 tasapeli

tämän pelipäivän ainoa voittaja tuli bahrainin 1-0-vierasvoitosta australiasta. kun yanji sai punaisen kortin ja hänet karkotettiin toisella puoliajalla, australia pelasi yhden pelaajan vähemmän löytääkseen paikkoja. 89. minuutilla mahdi humaidan syötti pallon, minkä seurauksena australialainen puolustaja sutta teki maalin. oma maali alunperin australia luuli voivansa voittonsa helposti, mutta lopputulos oli kaatuminen kotona.

lisäksi 16 vuoden jälkeen aasian karsintojen viimeiseen vaiheeseen palannut kuwait haastoi uuden aasian cupin toiseksi tulleen jordanin vierasottelussa ensimmäisellä kierroksella. joukkue päästi maalin 14 ensimmäisellä kierroksella minuutilla ja hyökkäsi villisti vastahyökkäykseen, kunnes yusuf nasser voitti 92. minuutilla. hän teki rangaistuspotkun ja teki maalin, ja lopulta tasoitti jordanin 1-1 ja teki vaivattomasti 1 pisteen.

jalkapallomaajoukkue kärsi nöyryyttävän tappion japania vastaan ​​0-7

kolme vuotta sitten jalkapallomaajoukkue hävisi japanille 0-2-ottelussa 18 parhaan joukossa. nyt kun kilpailumuoto on muutettu 18 parhaan joukkoon, jalkapallomaajoukkue hävisi täysin eikä sillä ollut kykyä voittaa. taistella takaisin. näin oli pelin alusta lähtien. 12. minuutilla, 45.+2. minuutilla, 52. minuutilla, 58. minuutilla, 78. minuutilla, 87. minuutilla ja 94. minuutilla japani teki 7 maalia peräkkäin ja jatkoi hyökkäämistä ja maalintekoa viime hetkellä. , jatkoi jalkapallomaajoukkueen nöyryyttämistä ja lopulta 7-0 iso voitto.

toistaiseksi jalkapallomaajoukkue on tehnyt neljä nöyryyttävää ennätystä yhdessä yössä, mukaan lukien historian suurimman tappion japania vastaan, eniten päästettyjä maaleja yhdessä ottelussa mm-karsintaotteluissa, suurimman tappion mm-karsintaottelussa ja suurimman tappion mm-kisoja vastaan. aasian joukkue.