jalkapallomaajoukkue hävisi japanille 0-7! syntyi joukkueen historian huonoin tulos

2024-09-05

syyskuun 5. päivän iltana pekingin aikaa kiinan miesten jalkapallomaajoukkue pelasi japanin jalkapallomaajoukkuetta vastaan ​​aasian mm-karsintojen 18 parhaan joukkoon jalkapallojoukkue hävisi 0-7 tämä peli loi kiinan miesten jalkapallojoukkueen historian suurimman pistemäärän, eniten päästettyjä maaleja yhdessä ottelussa mm-alkusarjassa ja suurimman tappion mm-alkusarjassa. . se oli myös jalkapallomaajoukkueen virallisen ottelun suurin tappio.

ottelun 12. minuutilla japanin joukkue sai kulmapotkumahdollisuuden, ja jalkapallomaajoukkueen puolustukseen tuli vakava vuoto. merkittämätön endo hang teki maalin puskulla, ja jalkapallomaajoukkue jäi 0-1:een.

ensimmäisen puoliajan pelin kolmannella minuutilla takehide kubo iski takaisin, ja ritsu doan syötti pallon vinosti takatolppaan 45 asteen kulmassa pelaajat eivät puolustaneet tarkasti syötessään tai tarttuessaan palloon , japani 2-0 kiinassa.

ottelun 52. minuutilla minamino takumi syöksyi jatkuvasti rangaistusalueelle, ylitti jiang shenglongin ja teki maalin takataskusta. japanin jalkapallomaajoukkue jäi 0-3.

ottelun 58. minuutilla minamino takumi tiputti jatkuvasti rangaistusalueen edessä päästäkseen eroon monien jalkapalloilijoiden puolustuksesta ja teki maalin oikealla jalallaan.

ottelun 77. minuutilla junya ito ampui vasemmalla jalalla rangaistusalueellaan.

87. minuutilla junya ito auttoi daran maedaa maalintekoon, ja jalkapallomaajoukkue jäi 0-6:een.

viime hetkellä japani jatkoi hyökkäämistä, osui ovenkarmiin ja hyökkäsi sitten kahdesti, ja kubo takei teki maalin! jalkapallomaajoukkue voitti japanin 0-7!

【tulokset】

vuodesta 1975 lähtien joukkueet ovat pelanneet toisiaan vastaan ​​30 kertaa. näistä kiinan joukkueella on 7 voittoa, 8 tasapeliä ja 15 tappiota, 28 maalia ja 37 maalia.

yksityiskohdat ovat seuraavat↓

23. kesäkuuta 1975, aasian cupin karsintaottelu, kiinan joukkue 2-1 japani

11. kesäkuuta 1980, ystävyysottelu, kiinan joukkue 1-0 japanin joukkue

16. joulukuuta 1980, 1982 mm-karsintaottelu, kiinan joukkue 1-0 japanin joukkue

2. kesäkuuta 1981, ystävyysottelu, kiinan joukkue 0-0 japanin joukkue

31. toukokuuta 1984, ystävyysottelu, kiinan joukkue 0-1 japanin joukkue

4. lokakuuta 1987, 1988 olympialaisten karsintaottelu, kiinan joukkue 0-1 japani

26. lokakuuta 1987 1988 olympialaisten karsintaottelussa kiinan joukkue voitti japanin joukkueen 2-0

2. kesäkuuta 1988, ystävyysottelu, kiinan joukkueen 3-0 japanin joukkue

10. toukokuuta 1989, ystävyysottelu, kiinan joukkue 2-2 japanin joukkue

13. toukokuuta 1989, ystävyysottelu, kiinan joukkue 0-2 japanin joukkue

29. heinäkuuta 1990, ensimmäinen dynasty cup, kiinan joukkue 1-0 japanin joukkue

24. elokuuta 1992, toinen dynasty cup, kiinan joukkueen 0-2 japanissa

6. marraskuuta 1992, aasian cup, kiinan joukkue 2-3 japanin joukkue

23. helmikuuta 1995, kolmas dynasty cup, kiinan joukkueen 1-2 japanin joukkue

12. joulukuuta 1996, aasian cup, kiinan joukkue 0-1 japanin joukkue

7. maaliskuuta 1998, 4. dynasty cup, kiinan joukkue 2-0 japanin joukkue

15. maaliskuuta 2000, ystävyysottelu, kiinan joukkue 0-0 japanin joukkue

26. lokakuuta 2000, aasian cup, kiinan joukkue 2-3 japanin joukkue

4. joulukuuta 2003, east asian cup, kiinan joukkue 0-2 japanin joukkue