0-7! japanilainen jalkapallomaajoukkue pahoinpiteli sitä väkivaltaisesti. he eivät pystyneet taistelemaan takaisin, ja monet pelaajat hajosivat.

2024-09-05

vuoden 2026 mm-karsintojen kolmas vaihe, 18 parhaan joukon ensimmäinen kierros alkaa jalkapallomaajoukkue vierailee saitaman mm-stadionilla haastaakseen aasian ykkösjoukkueen. koska ero jalkapallomaajoukkueen ja vastustajien välillä on liian suuri, kaikki katsoivat sitä ennen tämän pelin alkua vähemmällä voitolla ja vähemmän häviämisellä. lisäksi cctv:llä ei ole tekijänoikeuksia eikä ilmaista suoraa lähetystä jalkapallomaajoukkueen top 18 -ottelu on suhteellisen alhainen. japanin joukkue valmistautuu jokaiseen peliin asenteella taistella jokaisesta pisteestä, joten jalkapallomaajoukkue kohtaa erittäin vaikean pelin.

katsotaan ensin jalkapallomaajoukkueen avauskokoonpanoa. wu lei ja zhang yuning ovat kumppanina liu yang, zhu chenjie, jiang guangtai ja yang zexiang, maalivahti on wang dalei. tämä on melkein ensimmäinen kerta, kun näen tämän keskikenttäpelaajan, ja melkein yksikään ennuste ennen peliä ei ollut täysin oikea.

pelin alkamisen jälkeen jalkapallomaajoukkueen aikomus oli selvä. japanin jalkapallomaajoukkue kesti aallon toisensa jälkeen. 14. minuutilla jalkapallomaajoukkue kuitenkin menetti pallon puolustettuaan jalkapallomaajoukkue jäi 0-1 jälkeen vakavia virheitä kulmapotkupuolustuksessa.

ensimmäisen puoliajan pysäytysajalla tang anlu syötti pallon 45 asteen kulmassa. ensimmäisellä puoliajalla japanin joukkue käytti hyväkseen jalkapallomaajoukkueen etua ja voitti meidät kahdesti puskuilla.

toisen puoliajan 52. minuutilla misaki kaoru syötti kylkiluiden vasemmalle puolelle ja ohitti jiang shenglongin ja osui sitten maaliin pienestä kulmasta. vain 6 minuuttia myöhemmin minamino takumi murtautui kohtuuttomasti rangaistusalueen etureunasta. hän pakotti potkunsa osumaan maaliin ja japanin joukkue kasvatti johtoaan 4 maaliin. 75. minuutilla ito junya leikkasi rangaistusalueen sisään oikealla ja osui maaliin.

87. minuutilla daran maeda teki maalin puskuajalla. lopulta jalkapallomaajoukkue hävisi 0-7. tässä ottelussa jalkapallomaajoukkue yritti parhaansa, mutta ero japanin joukkueeseen oli liian suuri. ehkä jalkapallomaajoukkue pysyi aiempien vuosien 12 parhaan pelin joukossa, mutta ylä- ja alamäkien jälkeen jalkapallomaajoukkue. joukkue ei ollut yhtä hyvä kuin ennen, ja oli avutonta hävitä isolla pisteellä 0-7. tämän pelin tulos aiheutti myös tyytymättömyyttä monien kuuluisien jalkapalloilijoiden keskuudessa. vaikka jalkapallomaajoukkueen ja japanin joukkueen välinen ero on valtava, sitä ei voida hyväksyä tällä tavalla.