kanoottien tasavesimestaruuskilpailut päättyivät siihen, että hubei-joukkue voitti 3 kultaa, 4 hopeaa ja 3 pronssia

2024-09-05

jimu news -toimittaja hu dikai

kirjeenvaihtaja wu meiling

syyskuun 1. päivänä vuoden 2024 kansalliset melontamestaruuskilpailut päättyivät liaoningin maakunnan vesiurheilun koulutustukikohdassa. tämä tapahtuma kesti neljä päivää. hubein joukkue lähetti kilpailuun yhteensä 29 pelaajaa ja voitti 3 kultaa, 4 hopeaa ja 3 pronssia.

ymmärretään, että tätä kilpailua sponsoroivat osavaltion urheilun päähallinnon vesiurheilun hallintakeskus ja china kayaking association, ja sen isännöi liaoningin maakunnan urheilutoimiston vesiurheilun hallintakeskus. se houkutteli 685 urheilijaa ja valmentajaa 23 joukkueesta eri puolilta maata.

hubein soutujoukkue voitti tässä kilpailussa 2 kultamitalia ja 1 pronssia. naisten 1 000 metrin soutukilpailussa jiang xina voitti kultamitalin naisten kaksoissoutussa 200 metrin finaalissa, jiang xina ja teng anshuo voittivat pronssia naisten kaksoissoutussa 500; -metrin finaalissa, jiang xina ja teng anshuo voittivat jälleen mestaruuden ajalla 1 minuutti, 56 sekuntia ja 689 sekuntia.

tämä on toinen vuosi peräkkäin, kun jiang xina on voittanut kultamitalin kansallisissa kanoottien tasavesimestaruuskilpailuissa samassa paikassa. 24. elokuuta uzbekistanissa pidetyissä kanoottien mm-kisoissa 2024 jiang xina voitti myös pronssia naisten 1000 metrin soutukilpailussa.

"menestykseen ei ole koskaan oikotietä, voit luottaa vain kovaan työhön, jiang xina tunsi syvästi: "kilpailun aikana minulla oli vain yksi ajatus: taistele ja se on ohi! kultamitali on voitettu kovasti. aion jatkaa." työskentele kovasti ja pyri hyvään tulokseen greater bay arean kansallisissa kisoissa ensi vuonna!

hubein melontajoukkue voitti 1 kultaa, 4 hopeaa ja 2 pronssia. heistä pariisin olympiaurheilija sun yuewen ja tian shengfangin, yang luanin, zhang qianin ja zhang xiaowanin yhdistelmä voittivat kulta- ja hopeamitalin naisten neljän hengen kajakissa 500 metrin tian shengfang ja sun yuewen hopeamitalin naisten kaksinkertaisessa kajakissa 200 metriä; zhang qian voitti pronssia naisten kajakin 200 metrin juoksussa.

aiemmin sun yuewen sijoittui viidenneksi finaalissa naisten 500 metrin nelinmelontakilpailussa pariisin olympialaisissa. tämän kilpailun jälkeen hän sanoi, että kilpailukenttä oli kuin taistelukenttä ja kilpailu oli julmaa. kilpailun myötä tulin tietoisemmaksi puutteistani ja puutteistani. vahvistamme ehdottomasti jatkossa harjoittelua ja pyrimme antamaan tyydyttävän vastauksen ensi vuoden kansallisissa kisoissa.

(lähde: jimu news)

saat lisää jännittäviä tietoja lataamalla "jimu news" -asiakasohjelman sovellusmarkkinoille. älä tulosta uudelleen ilman lupaa.