kiinan joukkue pelasi hyvin paralympialaisten aikataulun puolivälissä

2024-09-04

guangming daily -toimittaja chen peng

syyskuun 2. päivänä, pariisin paralympialaisten puolivälissä, kiinan delegaatio voitti vielä 10 kultamitalia ja saavutti nollan paralympiakultaa läpimurron bocce-pallotapahtumassa. syyskuun 2. päivään mennessä kiinan valtuuskunta on voittanut 43 kultamitalia, 30 hopeaa ja 14 pronssia, sijoittuen mitaliluettelon ensimmäiseksi. brittijoukkue seurasi tiukasti 29 kultamitalilla, amerikkalainen joukkue sijoittui kolmanneksi 13 kultamitalilla. sinä päivänä sulkapalloottelu päättyi, ja kiinan joukkue teki vahvan hyökkäyksen. xiao zuxian voitti indonesialaisen shakur aon 2-0 naisten kaksinpelin sl3-kilpailussa ja voitti kultamitalin. cheng hefang hävisi myös suorissa sarjoissa naisten kaksinpelin sl4-finaalissa, voittaen indonesialaisen oktilan mestaruuden. sekanelinpelin sh6-finaalissa lin naili ja li fengmei voittivat amerikkalaisen joukkueen 2-0 voittaakseen mestaruuden. li fengmei voitti myös joukkuetoverinsa lin shuangbaon naisten kaksinpelin sh6-finaalissa, ja kaksikko voitti kultaa ja hopeaa. naisten kaksinpelin wh2-tason finaali pelattiin myös kahden kiinan joukkueen pelaajan välillä liu yutong ja li hongyan voitti mestaruuden ja toiseksi.

syyskuun 2. päivänä kiinalainen zhu zhenzhen kilpaili pyörätuolitenniksen naisten kaksinpelin toisella kierroksella. kuva xinhua news agencyn toimittaja huang wei

syyskuun 2. päivänä kiinalainen yhdistelmä zhang tianxin (toinen oikealta) / chen minyi (ensimmäinen oikealta) kilpaili jousiammunta sekajoukkueen w1-kultamitalikilpailussa. kuva: xinhua news agency -toimittaja hou jun

syyskuun 2. päivänä kiinalainen liu yutong kilpaili sulkapallon naisten kaksinpelin wh2-finaalissa. kuva xinhua news agencyn toimittaja cai yang

jousiammuntakilpailussa les invalidesissa pariisissa kiinalaiset pelaajat zhang tianxin ja chen minyi osallistuivat sekajoukkueiden w1-kilpailuun. he voittivat ensin korean joukkueen 145-139 välierissä ja voittivat sitten tšekin joukkueen 147-143. finaalissa kultamitalin voittoon. 147 renkaan pistemäärä rikkoi myös tšekin joukkueen aiemman paralympiaennätyksen. sekajoukkuejousen avoimen luokan puolivälierissä kiinan zhou jiamin ja ai xinliang sekä italialaiset pelaajat saavuttivat molemmat 151 pistettä. ylimääräinen kierros oli lopulta tasapeli etenemisen jälkeen kiinan joukkue valitettavasti putosi.

yleisurheilukilpailussa tuotettiin sinä päivänä yhteensä 13 kultamitalia, joista kaikki voittivat joukkueet brasiliasta, azerbaidžanista, meksikosta ja thaimaasta. kiinan joukkue voitti 1 hopean ja 1 pronssin, nimittäin he shanshanin hopeamitalin naisten 1500 metrin t11-tasolla ja huang junin pronssia miesten kuulantyöntössä f41-tasolla.

châteauroux'n ammuntakeskuksessa kiinan paralympiaammuntajoukkue voitti ensimmäisen kultamitalinsa näissä paralympialaisissa. ammunta-25 metrin sekapistoolilla p3-sh1-tason kilpailussa yang chao voitti mestaruuden ja rikkoi paralympiaennätyksen.

lisäksi boccepallon naisten henkilökohtaisessa bc4-finaalissa kiinan joukkueen lin ximei voitti kiinan hongkongin joukkueen zhang yuanin 5-1 ja voitti kultamitalin.

(lähde: guangming.com-"guangming daily")

saat lisää jännittäviä tietoja lataamalla "jimu news" -asiakasohjelman sovellusmarkkinoille. älä tulosta uudelleen ilman lupaa.