bundesliiga - bayern 2-0 freiburg 2 peräkkäistä voittoa, muller teki panoksen vaihtopelaajana ja kruunattiin joukkueen esiintymiskuninkaaksi

2024-09-02

suora lähetys, 1. syyskuuta uutiset: 1. syyskuuta klo 23.30 pekingin aikaa, bundesliigan toisella kierroksella bayern münchen kohtasi freiburgin. ensimmäisellä puoliajalla kane teki itse rangaistuspotkun luotuaan pisteen. toisella puoliajalla muller tuli penkiltä tehdäkseen maalin, palinha teki maalin väliajalla ja holler epäonnistui rangaistuspotkussa. pelin lopussa bayern münchen 2-0 freiburg.

[pelin tärkeimmät tapahtumat]

35. minuutilla kanen pusku rangaistusalueella osui rosenfeldiin ja erotui linjasta var-tarkistuksen jälkeen, ja tuomari totesi, että kyseessä oli käsipallo, ja antoi rangaistuspotkun.

kane teki henkilökohtaisesti rangaistuspotkun ja bayern münchen 1-0 freiburg.

77. minuutilla gnabry lähetti pallon 45 asteen kulmasta puolustavan pelaajan yli ja heitti sitten bayern münchenin 2-0 freiburgin.

94. minuutilla don anlun laukaus rangaistusalueella osui palinhaan, ja erotuomari tuomitsi ratkaisevasti rangaistuspotkun.

holler kaatoi rangaistuspotkun.

[pelin keskittymishetki]

7. minuutilla bayern lähetti läpipallon etukentän oikealta puolelta, ja kane astui sisään pienestä kulmasta ja osui sivuverkkoon pyyhkäisypotkulla.

17. minuutilla bayern sai mahdollisuuden vastahyökkäykseen, ja musialan diagonaalinen syöttö meni joukkuetoverinsa taakse.

18. minuutilla puolustava pelaaja pelasti musialan tilaisuuden maalin edessä.

21. minuutilla bayern jatkoi hyökkäämistä, ja lopulta terrin mahdollisuus rangaistusalueella estettiin.

28. minuutilla tämä pallo kutsui bayernin hyökkäykseen.

29. minuutilla bayern lähetti keskityksen rangaistusalueen oikealta puolelta, ja rosenfeld teki avaimen tyhjennyksen.

40. minuutilla olis syötti ja puolustava pelaaja siivosi hänet.

56. minuutilla freiburg laukoi vapaapotkun etukentältä rangaistusalueelle.

59. minuutilla neuer esti osterhagin laukauksen rangaistusalueella vaihtaessaan linjaa.

71. minuutilla koeman löi maalivahtia potkulla rangaistusalueen vasemmalta puolelta.

91. minuutilla kimmichin paluusyöttö oli hieman vaarallinen.

pelin lopussa bayern münchen 2-0 freiburg.

[aloitus- ja korvaustiedot molemmille puolille]

bayernin avauskokoonpano: 1- neuer, 2- upamecano (88' 8- goretzka), 3- kim min-jae, 6- kimmich, 22- guerrero, 45- pavlovich (74'16-palinha), 42-musiala (74) 27-leimer), 17-olis (59' 25-thomas muller), 39-ter (59' 11-ko man), 7-gnabry, 9-kane

bayernin vaihtopelaajat: 26-ulreich, 15-der, 19-alfonso davis, 23-poika

freiburgin avauskokoonpano: 21-florian muller, 30-gunt (81' 33-macengo), 3-linhardt, 37-rosenfeld, 17-kubler (81' 43-ogbus), 6-osterhag (72' 9-hoeller), 8-egstein, 34-rohr (63' 18-dinkic), 32-gerry fu (63' 22-roland sauloi), 42-tang anlu, 20-adam

freiburgin vaihtopelaajat: 1-atubolu, 28-ginter, 23-muslia, 27-hoffler