paris lille johtaa barcolaa kolmella peräkkäisellä voitolla 3-1

2024-09-02

suora lähetys, 2. syyskuuta uutiset: 2. syyskuuta klo 2.45 pekingin aikaa pariisi pelasi ligue 1:n kolmannella kierroksella lilleä vastaan. ensimmäisellä puoliajalla vitinha avasi maalin rangaistuslaukauksella, ja sitten barcola teki maalin. paris johti lilleä 2-0 puoliajalla. toisella puoliajalla zheglova veti yhden taaksepäin ja muani teki maalin väliajalla. lopulta pariisi voitti lillen vierasottelussa 3-1, voitti kolme peräkkäistä liigavoittoa ja sijoittui sarjataulukon ensimmäiseksi.

[pelin tärkeimmät tapahtumat]

32. minuutilla dembele kuljetti pallon vaakatasossa rangaistusalueen oikealle puolelle, ja alessandro ribeiro kaatui. paris sai rangaistuspotkumahdollisuuden ja paris johti 1-0! ↓

37. minuutilla paris aloitti vastahyökkäyksen, joka vastasi asension läpisyöttöön, murtautui rangaistusalueen vasemmalle puolelle, potkaisi ja teki maalin, 2-0! ↓

78. minuutilla zheglova kuljetti pallon rangaistusalueen edestä ja teki kaukolaukauksen juoksussa, kun lille otti voiton 2-1! ↓

81. minuutilla lille antoi vapaapotkun rangaistusalueen vasemmalle puolelle ! ! ↓

90. ja 1. minuutilla douai syötti vasemmalta rangaistusalueelle, ja muani teki puskulla 3-1! ↓

[pelin keskittymishetki]

13. minuutilla zheglova pudotti pallon rangaistusalueen oikealle puolelle ja pudotti sitten takaisin käänteiseen kolmioon ja löi pallon alas. ↓

41. minuutilla thiago santos murtautui rangaistusalueen oikealle puolelle ja potkaisi maalia, mutta donnarumma pelasti pallon! ↓

54. minuutilla barkola käveli vastustajan pelaajien ohi, pudotti pallon vaakasuoraan rangaistusalueen vasemmalle puolelle ja osui sitten pienestä kulmasta maaliin. maalivahti pelasti pallon! ↓

67. minuutilla thiago santos otti pallon rangaistusalueen ulkopuolelta. hän ampui kaukaa. ↓

90. minuutilla douai pudotti pallon rangaistusalueen vasemmalle puolelle. pientä säätöä hän nousi ja osui maaliin. ↓

90.+5. minuutilla lille veti yhden ennen pelin loppua, mutta se oli paitsiossa! ↓

pelin lopussa paris 3-1 lille.

[molempien osapuolten avauskokoonpano ja vaihtotiedot]

lille aloitus: 30-chevalier, 2-mandy (66'12-meunier), 4-alessandro ribeiro, 5-gudmundsson, 18-diakite, 22-thiago santos (85'10-cabera), 7-haralson (46'11) -sarawai), 21-banyaman andre, 23-zeglova, 8-angel gomez (46'17-muka), 27-mohamed bayo (66'9-jonathan david)

varapelaajat eivät ilmestyneet: 16-kayar, 36-usman toure, 32-bouadi, 19-pardo

pariisin avauskokoonpano: 1-donnarumma, 2-achraf (84'24-mayulu), 5-marquinhos, 51-pacho, 35-berardo, 17-vitinha, 33-zaire emery, 87-joao neves (65'8-fabian) ), 10-dembele (74'23-muani), 11-asensio (65'14-douai), 29-barkola (74'19-li gangren)

varapelaajat eivät ilmestyneet: 80-turnas, 37-skriniar, 42-zag, 49-mbaye