uutiset

50-vuotias valmentaja on hämmästyttävä: hän johti joukkueensa 4-0-voittoon, voitti 2 peliä, teki 6 maalia ja päästi 0 maalia, ohittaen bayernin ja sijoittuen ensimmäiseksi.

2024-09-02

50-vuotiaan saksalaisen valmentajan schmidtin valmentama heidenheim-joukkue, jonka kokonaisarvo on vain 50,15 miljoonaa euroa ja joka oli ennen peliä viidenneksi, ohjasi bundesliigan toiselle kierrokselle tämän kampanjan aikana augsburg sijoittui 14. sijalle ennen kotipeliä.

ensimmäisen puoliajan yhdeksännellä minuutilla heidenheim-joukkue alkoi näyttää vahvuuttaan.

21 minuutin jälkeen leo auttoi heidenheimia saamaan toisen voiton kasvattaakseen johtoaan.

toisella puoliajalla wanner lähetti ensin hienovaraisen syöttöpisteen, ja adrian baker auttoi heidenheimia voittamaan uuden voiton ja jatkamaan johtoaan.

4 minuutin kuluttua conte osoitti voimansa ja lähetti upean syöttöpisteen, ja breunich osoitti voimansa auttaakseen heidenheimia voittamaan uuden voiton ja jatkamaan johtonsa kasvattamista.

lopulta heidenheim pyyhkäisi augsburgin 4-0 ja voitti 2 peräkkäistä liigavoittoa, ja heidenheim piti puhtaat pelit 2 peräkkäistä peliä. kahdella pelikierroksella heidenheim teki yhteensä 6 maalia ja päästi 0 maalia. ottelun jälkeen heidenheim sijoittui bundesliigan ensimmäiseksi kuudella pisteellä voittaen bayernin. schmidt, 50, on todella upea! pystymme johtamaan tämän pienen joukkueen pelaamaan niin kaunista jalkapalloa! näyttää siltä, ​​​​että jos bayern haluaa kilpailla mestaruudesta, sen ei tarvitse kohdata kilpailua vain perinteisten vahvojen vihollisten, kuten leverkusenin ja dortmundin, kanssa, vaan myös heidenheimin kaltaisten tummien hevosten kanssa.