viimeisimmät valioliigan sijoitukset: liverpool voitti manchester unitedin kolmella maalilla ja varmisti toiseksi, chelsea teki tasapelin altavastaajien kanssa!

2024-09-02

valioliigan kolmas kierros jatkui tänä iltana 0-3-tappiolla liverpoolille. tässä ottelussa kaksi manchester unitedin keskikenttäpelaajaa teki virheitä dias teki maalin kahdesti, liverpool voitti 3 peräkkäistä voittoa jahtasi tiukasti manchester cityä crystal palacea vastaan, jackson teki maalin, eze voitti tottenhamin 2-1 kotiin, mikä antaa vastustajalle ensimmäisen liigamestaruuden.

liverpool voitti manchester unitedin vierasjoukkueessa 3-0, voitti kolme peräkkäistä peliä ja sijoittui toiseksi! 35. minuutilla casemiron syöttö katkaistiin, salah teki keskityksen oikealta, ja dias teki maalin puskulla 42. minuutilla, casemiron pallo katkaistiin, salah teki ristin ja dias teki sri lankan suoran osuman; maalin ja teki maalin kahdesti toisen puoliajan 56. minuutilla, menu pysäytettiin takakentällä, salah työnsi maalia ja laajensi maalia manchester unitedille, zirkzee teki maalin kahdesti eivät pystyneet tekemään maalia. lopulta liverpool voitti suuren vierasvoiton, voitti 3 ensimmäistä peräkkäistä peliä ja päästi 0 maalia.