uutiset

valioliigan kaksinkertainen punainen tapaaminen, manchester united kärsi 0-3 tappion ja 2 peräkkäistä tappiota, liverpool voitti 3 peräkkäistä peliä, ten hag oli erittäin turhautunut

2024-09-02

syyskuun 1. päivän illalla, pekingin aikaa, uuden valioliigan kauden kolmas kierros johdatti kauden ensimmäiseen kaksoiskohtaukseen manchester united kohtasi liverpoolin kotonaan. lopulta manchester united hävisi 0-3 2 pelin tappioputki! liverpool on voittanut kolme peräkkäistä peliä, ja ten hag on erittäin turhautunut.

liverpool saavutti kaksi peräkkäistä voittoa kahdella ensimmäisellä kierroksella, kun taas manchester united sijoittui vain 13. sijalle yhdellä voitolla ja yhdellä tappiolla. tämä keskittymistaistelu on alkamassa, kun casemiro ja muut tulevat avauskokoonpanoon. vain 6 minuuttia pelin jälkeen dias syötti pallon takapuolelle ja arnold teki maalin.

35. minuutilla manchester united katkaisi keskikentän syöttöön paikan päällä. 42. minuutilla casemiro syötti rangaistusalueelle maalin ja teki maalin kahdesti. ensimmäisellä puoliajalla manchester united jäi kahdella maalilla jälkeen casemiron suoritus oli erittäin hidas ja hän teki paljon virheitä.