uutiset

bayern voitti 5. bundesliigan 2-0 ja nousi sijalle 2 kahdella peräkkäisellä voitolla.

2024-09-02

38-vuotiaan kompanyn valmentama bayern-joukkue sijoittui kahdeksanneksi ennen bundesliigan toisen kierroksen alkua.

viimeksi kun osapuolet kohtasivat, taistelu päättyi 2-2!

ensimmäisen puoliajan 38. minuutilla kane osui vastustajan käsivarteen päällä rangaistusalueellaan. katsottuaan videotoiston erotuomari myönsi bayernille rangaistuspotkun ja työnsi sen maalin oikeaan alakulmaan maali. auta bayernia johtoon.

toisen puoliajan 33. minuutilla etukentän oikealla puolella oleva gnabry lähetti hienon yläsyötön maaliin etupisteestä, joka puristi pallon hienosti ja onnistui sitten voittamattomalla volleylla auttamaan bayernia saamaan uuden voiton. laajentaa johtoaan.

lopulta bayern voitti freiburgin ja voitti kaksi peräkkäistä voittoa uudella bundesliiga-kaudella ja seitsemän peräkkäistä voittoa kaikissa kilpailuissa. välittömästi pelin jälkeen bayern keräsi 6 pistettä ja nousi bundesliigan toiselle sijalle. freiburgin joukkue missasi 2 pelin voittoputkensa, ja samalla sen 2 pelin voittoputki kaikissa kilpailuissa päättyi.

bayern hallitsi palloa 70 prosenttia koko pelin ajan, hän laukoi enemmän kuin freiburg ja laukaisi enemmän maaliin kuin vastustaja.

onnittelut bayernille! onnittelut kane! onnittelut mueller! onnittelut kompany!