voitti 8 kultamitalia yhden kilpailupäivän aikana! kiinan legioona ottaa suuria harppauksia pariisin paralympialaisissa

2024-09-01

31. elokuuta pariisin paralympialaiset aloittivat kolmannen kilpailupäivänsä avajaisten jälkeen. kiinan legioona jatkoi suurta edistymistä ja voitti 8 kultamitalia yhdessä päivässä.
sulkapalloareenalla 103 minuuttia kestäneestä rajusta taistelusta tuli paralympialaisten historian pisin sulkapalloottelu.
yleisurheilukilpailussa tuotettiin sinä päivänä yhteensä 18 kultamitalia ja kiinan joukkue voitti 2 kultamitalia. kiinalainen urheilija zhao yuping rikkoi stade de francella maailmanennätyksen ajalla 47,06 metrillä ja voitti naisten keihään f13-mestaruuden.
zhao yuping
tämä on kolmas kerta, kun 30-vuotias kilpaili paralympialaisissa kolme vuotta sitten tokiossa, kun hän voitti hopeamitalin. zhao yuping sanoi pelin jälkeen: "luulin, että minulla olisi toivoa voittaa tällä kertaa, mutta olen silti erittäin innoissani ja innoissani voittaessani mestaruuden. tämä kultamitali korvaa pahoitteluni, ja ennätyksen rikkominen on hienoa. merkitys."
naisten kuulantyöntö f37-kilpailussa kaksi kiinalaista pelaajaa loisti. li yingli ja mina ampuivat 13,45 metriä ja mina 13,19 metriä toisella heitolla, voittaen mestaruuden ja toiseksi tässä tapahtumassa suurella edulla.
"olen erittäin iloinen voittaessani kultamitalin, mutta olen silti hieman pettynyt, että en saavuttanut henkilökohtaista ennätystä. odotan innolla, että pääsen tekemään enemmän läpimurtoja ensi kerralla."
jousiammunta naisten yksilöjousen w1-kilpailussa, joka pidettiin invalidesissa, chen minyi voitti tšekkiläisen puertalin ja puolusti menestyksekkäästi titteliään. tämä on myös kiinan joukkueen ensimmäinen kultamitali jousiammuntatapahtumassa näissä paralympialaisissa. "jousiammunta on silta, joka ohjaa minua kommunikoimaan maailman kanssa. mestaruuden voittaminen on minulle suuri onni."
chen minyi
pyöräilijä li zhangyu, joka voitti kiinan joukkueen ensimmäisen kultamitalin pariisin paralympialaisissa, jatkoi vahvaa esiintymistään sinä päivänä kukistaen joukkuetoverinsa liang weicongin ja voittaen miesten ratapyöräilyn c1-3 1000 metrin aika-ajon ajalla 1: 08.993 neljä peräkkäistä mestaruutta projektissa.
naisten 50 metrin vapaauinnin s11-kilpailussa tokion paralympiavoittaja ma jia voitti kullan ajalla 28,96 sekuntia ja rikkoi oman maailmanennätyksensä.
lisäksi kiinan joukkue voitti myös 3 kultamitalia pöytätennisessä. cao ningning/feng panfeng, gu xiaodan/pan jiamin, zhao shuai/mao jianjian voittivat miesten nelinpelin tason 8, naisten nelinpelin tason 10 ja sekanelinpelin tason 17 mestaruuden.
harvinainen kohtaus tapahtui sulkapallokentällä sinä päivänä. ottelussa miesten kaksinpelin wh1-lohkovaiheessa 60-vuotias saksalainen thomas vanderschneider voitti 24-vuotiaan kiinalaisen yang tongin 24-22, 12-21, 21-16 ja teki ensimmäisen maalin paralympialaisissa -finaalit.
osapuolet taistelivat kiivaasti 103 minuuttia, mikä teki siitä pisimmän sulkapalloottelun paralympialaisten historiassa.
wanderschneider aloitti sulkapallon pelaamisen 30-vuotiaana. tämä on hänen toinen kerta, kun hän kilpailee paralympialaisissa. hän sijoittui tokion paralympialaisissa seitsemänneksi. "jos voin voittaa mitalin, uskon, että kaikki kova työ tässä elämässä on sen arvoista", hän sanoi.
kiinan delegaatio jatkaa tällä hetkellä mitalilistan kärjessä 20 kullalla, 15 hopealla ja 7 pronssilla. britannian joukkue on toinen 11 kullalla, 8 hopealla ja 6 pronssilla, ja brasilian joukkue on kolmas 8 kullalla, 3 hopealla ja 12 pronssilla. .