kenialainen urheilija voitti 2024 miesten pitkän matkan maratonin mestaruuden

2024-09-01

alkuperäinen nimi: kenialainen urheilija voitti 2024 pitkän matkan maratonin miesten maratonin mestaruuden

1. syyskuuta 2024 changchun marathon alkoi klo 7.30.

yli 2 tunnin kovan kilpailun jälkeen keniasta kotoisin oleva miesurheilija douglass kimeli kiprugut voitti miesten mestaruuden ajalla 02:16:39 miesten sarjassa .

naisten maratonin mestaruuden voitti melkitu workneh geremew ajalla 02:36:48, ensimmäinen kotimainen juoksija, joka ylitti maaliviivan, oli yang junting.

pelin jälkeen wang mingcheng, kilpailija xinjiangista, kiinasta, ylisti changchunia toistuvasti haastattelussa. hän sanoi: "changchunilaiset ovat erittäin innostuneita, rata on erittäin hyvä ja siellä on paljon välipaloja. toivon, että kaikki tulevat changchuniin. !"

yang junting kertoi: "changchun on erittäin mukava ja sää on erittäin hyvä!"