viimeisin valioliigan pistetaisteluraportti: everton voitti, villa voitti vierasottelun ja puolustava mestari voitti 3 peräkkäistä peliä

2024-09-01

valioliigan kolmannella kierroksella pelattiin paljon pelejä. arsenal pudotti pisteitä kotonaan ja tasoitti brightonin 1-1. arsenal teki ensimmäisen maalin tässä ottelussa. saka avusti havertzia ja teki maalin yhdellä laukauksella. ottelu kesti tuolloin 38 minuuttia. tämän trendin mukaisesti arsenalilla on suuret mahdollisuudet voittaa. kuitenkin ricen tarpeeton puuttuminen toisella puoliajalla sai hänet ulos kahden keltaisen ja yhden punaisen jälkeen. arsenal joutui taistelemaan yhdellä miehellä vähemmän. tämä kallistai pelin tasapainoa kohti brightonia. sen jälkeen brighton tehosti hyökkäystään ja teki maaleja. pedro tasoitti maalin. jäljellä olevana aikana arsenalilla oli itse asiassa mahdollisuus tehdä maalin uudelleen, mutta havertz ja saka hukkasivat molemmat hyvät mahdollisuudet. lopulta arsenal joutui hyväksymään tasapelin.

everton hävisi kotonaan! mikä outo peli bournemouthia vastaan. everton siirtyi johtoon 50. minuutilla michael keanen maalin ansiosta. myöhemmin lewin teki myös maalin ja laajensi maalia. kun johtaa 2 maalia, on vaikea saada jännitystä pelissä. tässä pelissä oli kuitenkin mystinen juoni. 87. minuutin jälkeen bournemouth teki kolme maalia peräkkäin. ensin semenyo teki maalin kaventamaan eroa. keskeytysajalla cook ja sinistra tekivät kumpikin maalin. bournemouth tekee maagisen paluun! everton kärsi brutaalin tappion ja hävisi pelin 2-3.