7 maalia 3 pelissä! haalandilla on ennätys päästä kiinni ronaldoon. voiko manchester city odottaa mestaruuden puolustamista?

2024-09-01

syyskuun 1. päivänä kello 00.30, pekingin aikaa, manchester city voitti west ham unitedin 3-1. hän teki jälleen useita uusia jalkapalloennätyksiä.

haaland teki maalin chelseaa vastaan ​​valioliigan ensimmäisellä kierroksella ja sitten hattutempun brentfordia vastaan ​​toisella kierroksella. valioliigan historian aikana yksikään pelaaja ei ole tehnyt 7 maalia ensimmäisellä kolmella kierroksella, mutta haaland rikkoi tämän ennätyksen toisella hattutempulla.

ottelun ensimmäisellä puoliajalla haaland oli tehnyt jo kaksi maalia. 10. minuutilla istuin b nappasi west hamin takakenttäsyöttövirheen ja nappasi pallon suoraan haalandille. 30. minuutilla harland vastaanotti lewisin syötön ja seurasi oikealta osumaan suoraan maaliin.

toisella puoliajalla harland käytti tuttua puolustustaan ​​tehdäkseen uuden maalin! haaland sai pitkän pallon takakentältä ja torjui onnistuneesti maalivahtia vastaan ​​ja auttoi manchester cityä sinetöimään voiton ansaitusti pelin parhaaksi pelaajaksi.

toistaiseksi haaland on rikkonut myös pisteennätyksen valioliigan kolmella ensimmäisellä kierroksella. hänestä on myös tullut ensimmäinen pelaaja harry kanen jälkeen, joka on tehnyt maaleja kahdella peräkkäisellä valioliigan kierroksella. kolmannella kaudellaan manchester cityssä haaland on tehnyt jo 8 hattutemppua valioliigassa.

lisäksi nykyisessä valioliigan maalilistassa manchester city on tehnyt yhteensä 9 maalia, joista 7 teki haaland. tämä data on parempi kuin valioliigan 19 joukkuetta yksi henkilö voittaa yhden joukkueen.

se, mitä haaland voi tällä hetkellä rikkoa, on cristiano ronaldon ennätys 100 maalin tekemisessä yhdessä joukkueessa. edellinen ennätys seuran nopeimmasta 100 maalista oli cristiano ronaldolla, joka teki 100 maalia ensimmäisessä 105 ottelussaan real madridissa. haaland on tällä hetkellä tehnyt 97 maalia 102 ottelussa manchester cityssä. jos haaland tekee 3 maalia seuraavissa kahdessa pelissä, hän ylittää ronaldon ennätyksen.

samaan aikaan manchester city luotti voittoonsa tässä pelissä johtaakseen liigan sijoituksia kolmella ensimmäisellä peräkkäisellä voittollaan. se on säilyttänyt lyömättömän ennätyksen viimeisissä 26 valioliigan pelissä ja säilyttänyt täydellisen voiton viimeisissä 12 pelissä. ! valioliigan puolustajana neljänä peräkkäisenä vuonna manchester cityn tie puolustaa valioliigan mestaruutta on merkitty edistymispalkkiin.

(sohu sports alkuperäinen: kola)