cristiano ronaldo teki maalin uudella kaudella neljässä peräkkäisessä pelissä, "kaksinkertainen onni"

2024-08-29

28. päivänä pekingin aikaa saudi league riyadh voitti al-fehan vierasottelun 4-1. 39-vuotias ronaldo valittiin pelin parhaaksi pelaajaksi yhdellä syötöllä ja yhdellä laukauksella. hänen uransa kokonaistavoite on saavuttanut 899, vain "yhden maalin päässä" 900 maalin rajasta.
päätettyään euroopan cupin matkan ronaldo sopeutti fyysistä kuntoaan ja omistautui nopeasti uuden kauden valmisteluihin. vaikka saudi-arabian intensiteettiä ei voi verrata viiteen suurliigaan, hyvää kilpailutasoa ei ole helppo pitää yllä pitkään. mutta cristiano ronaldo on malli tiukan itsensä suhteen. hän pitää edelleen korkeita vaatimuksia ja hänen ammatillisen asenteensa on ihailtavaa. juuri erinomaisen harjoittelun ansiosta portugalilaisella pelaajalla on onnea uuden kauden alun jälkeen. hän teki maalin jokaisessa pelissä kauden 4 ensimmäisessä pelissä.
vain 5 minuuttia pelin jälkeen ronaldo lähetti syöttöpisteen rangaistusalueelle, talisca teki maalin matalalla laukauksella vasemmalla jalallaan, ja riad pääsi unelmalähtöön voitolla. ensimmäisen puoliajan tauon aikana riyadh voitti vapaapotkutilanteen ja teki maalin suoraan, mikä auttoi joukkuetta kasvattamaan johtoaan kahteen maaliin. pelin toisella puoliskolla riadin voittomaali jatkui. 85. minuutilla brozovic ampui pienestä kulmasta ja teki maalin. sitten saqqara teki maalin takaisin fehalle. lopulta riyadh voitti vastustajansa 4-1.
syötön ja laukauksen jälkeen ronaldo teki uransa 64. vapaapotkun ja sijoittui 7. sijalle jalkapallon historiassa. hänen takanaan ovat maradona ja zico, jotka tekivät 65 maalia maalia sekä ronaldinho ja legrottaglie, jotka tekivät 66 maalia. ronaldolla on vielä mahdollisuus ohittaa hänen edessään olevat pelaajat vapaapotkupisteiden luettelossa. samaan aikaan hänen uransa maalimäärä on saavuttanut 899 maalia, vain yhden maalin päässä 900 maalin virstanpylväästä.
lisäksi mestarien liiga valmisteli ronaldolle lahjan. kaudella 2024-2025 mestarien liigaa rakennetaan uudelleen, ja tässä historiallisessa vaiheessa uefa päätti virallisesti myöntää erikoispalkinnon portugalilaiselle tähdelle cristiano ronaldolle. uefa ilmoitti virallisesti, että uefa:n mestarien liigan arvonnassa 30. elokuuta kello 00.00 pekingin aikaa uefa:n presidentti ceferin luovuttaa palkinnon cristiano ronaldolle, mestarien liigan historian parhaalle maalintekijälle tunnustuksena hänen saavutuksistaan. mestarien liigassa. ronaldo pelasi uransa aikana 183 kertaa mestarien liigassa ja teki 140 maalia. hänestä tuli mestarien liigan historian paras maalintekijä ja hän voitti myös mestarien liigan viisi kertaa mestarien liigan kausi seitsemän kertaa.